Womane ilk odama geldiğimde anne canım çok acıypr falan dediğimi hatırlıyorum bide hemşire muayne ederken bastırıyor ilk seferinde zorlandım ama sonra yatınca hiç ağrım olmadı denilecek kadar az oldu saat 23 gibi bir çay brd suyu yudum yudum verdi bi saatte bulantım olmayıp kendimi şyi hissedince hemşireme yürümek istediğimi söyledim kalktım iki adım attım yürüdüköe ağrım aZaldı sonra koridora falan çıktım dik yürüdüğüm zaman ağrım olmuyor ama eğilerek yürüyünce ağrım oluyor çok şükğr ki kendim desteksiz yatıp kalkabiliyprum hatta yürüyeniliyorum ben böyle olacağımı bilsem 7 saatte kendimi boşa yormazdım 🙏 ben o sancıyı çekmezdim sezeryan şahsen tavsiyemdir 😍şimdi küçük tuvalete çıktım annem dünden yün işitle falan uğraştı belindende ameliyatlı onu uyandırmak istemedim eşimide kan tutar lvaboya yanıma gelmedi beni oturttu tuvaletimi yaptım beraber bezimi bağladık tekrardan ve yattım yatınca veya kalkınca hiç biley yok zaten ama sadece kalkmakta bacağınızı çekmekte zorlanıyprsunuz o da ağrıdan ama hareket ettirdikçe ağrıyacak diye korksada şnsan hareket ettikçe rahatlıyor