dnz_dnz valla sizin kim oldugunuzu bile bilmiyorum hatirlamiyorumda sizin gibi aklimda tutmamisim demek onemsememisim ama demek siz baya beni onemsemissiniz😂. Ayrica Zit giden insam degil ben hakkimi hukukumu bildigim icin hakkimi savunuyorum ve haksizliga asla gelemem belki siz gelebiliyorsunuz. Isim gorulsunde hakkimi yiyende yesin dusuncesindesiniz. Biri bir isi yapiyorsa layigiyla yapmali. Her an her yerde(ozel durumlar haric) tlf elime alma ozgurlugum var. Bu ozgurlugumu kimse kisitlayamaz. Dr bana anlatiyorsa evet orda tlf elime almak saygisizlik olurdu ama beni umursamayip ben anliyorum sizin anlamaniza gerek yok diyorsa ozaman bana tlf eline alma deme hakkida yok. Siz sanirim isinize geldigini okuyup anliyorsunuz benim yazdiklarimda. Veya gercekten garaziniz var bana veya gercekten yazilari okuyup anlamkta gucluk cekiyorsunuz. Kimse siddeti savunmaz. Heleki ben hic. Ben piskolojik siddete bile karsi oldugumu yazarken siz, siddeti savunuyorsunuz diye bana itamda bulunmussunuz. Bencede engelleyin ki sizin gibi laf anlamaz insanlarin bos erestilerine mâruz kalmayayim.saygilar