Svcnvebebegi Bebeğim 12+5. Maalesef çok hareketli ve bacak arasına kordon girdiği için doktorum söylemedi. Sizce nedir. Tahminleri alalim https://imgyukle.com/i/Ryat2c
Svcnvebebegi Seherdogan47 maalesf ısrarla sordum hatta. Çok küçük dedi. Bacak arasına da kordon girmiş dedi. Başka doktora gitsen kesin erkek derdi. 1 ay sonra öğreneceğim inşallah. Bir kızım var isterim bir oglum olsun ama Hayırlısı olsun ınsallah 🤲🥰
Seherdogan47 Svcnvebebegi 12 hafta çok erken ama bazen erken belli olabiliyor. Bir iki haftaya daha net öğrenirsiniz. İnşallah erkek olur. Kızdan sonra hep erkek isterim ben. Allah herkese o şekilde nasip etsin inşallah. Hem kız hem erkek ikisi de ayrı duygu
Sarahh Svcnvebebegi öğrendiğinizde bana yazın .doğru tahminde bulunmuşmuyum diye öğrenirim, erkeğe çok benzettim çünkü
Svcnvebebegi Seherdogan47 inşallah gönül ister ama tevekkül takdir Allaha kalmış artık. Ne olursa baş göz üstüne. Sağlıklı olsunda inşallah 🤲🥰
Seherdogan47 Sarahh evet bazen çok net görüyorlar. Ama söylemek de istemiyorlar 15. Hafta yı bekliyor çoğu doktor
Ahsendoruk Çok teşekkür ederim cevapladığınız için bacak arası dolu gibi bende erkek hissediyorum bakalım artık önce sağlıklı olsunda en önemlisi o🙏🧿❤