Sinoooom 33 haftamda bebeğim 3010 gramdı ve 36 hafta ile uyumluydu bugün doktora gittim 36 haftam da bebeğim 3300 gram olmuş 🙄 bu ultrason ne kadar yanılma payı yapabilir boyu uzamış kilo almamış gibi 😂 yine şükürler olsun sağlığımız güzel çok güzel ilerliyor rahat bir hamilelik yaşıyorum
Mrv58 Sinoooom yanılma payı oluyr benim bir gün önce ultrasonda 3360 di ertesi gün doğumda 3100 doğdu bir de benimde son haftalarda az kilo almaya başladı
Sinoooom Emedko evet güzel ama mesela 33 haftamda o kilodayken biraz daha alması gerekir diye düşündüm ama 36 haftada 200 gram almış sadece doktorumda ultrason da yanılma payı olabiliyor dedi 🤷🏻♀️
Sinoooom linamom ben sağlıklı beslendim özellikle , bebeğim içinde her akşam muz kivi çiğ badem , kabak çekirdeği ceviz , kefir süt 🙏🏻 Annem eskilerin yaptığı yoğurtlu çorbalarından yaptı her akşam o şekilde beslendim
Mrv58 Sinoooom yok genel olarak tam bı bilgim yok ama ben son haftalarda sık gidiyrdum kontrole kordon dolanmasi vardı çok almiyrdu
Sinoooom kahvesever__ İnşALLAH hep böyle güzel kiloda gider tek korkum ultrason yanılması doktorum da çok iyi biri bugün bi değişikti bebeği renkli görebilir miyim dedim “büyüdü artık annesi görülmez” gibi yanıt verdi , bugün çok değişikti doktorum anlamadım 😂
kahvesever__ Sinoooom doktorlar da bir günü bir günü tutuyor maalesef bazen gösteriyorlar bazen göstermiyorlar resim bille vermeyen doktorlar var
Sinoooom kahvesever__ maleswf öyle doktorlar da haklı o kadar hasta derken kafaları karışıyor sanırım 😂