Bsrbsrrr Askiletotomsu bence var çünkü yinede doktora gidiyosunuz 9 muayene oluyor içinde genelde onlar ücretsiz gidersiniz, doğum ücretsiz gelir, tahliller ya ücretsiz yada indirimli oluyor 😊 benim arkadasım doğuma 1 ay kala yaptırdı
mucizebebekkkkk Askiletotomsu bnde 20 haftalığım ve yaptirdim dogum normalde 5350 liraydi arti daha muayeneler var ve bir muayane 300 lira sigortayla birlikte suan 9 muayene ve dogum 5170 lira en azindan muayene bedavaya geliyor :)
Askiletotomsu Bsrbsrrr tahliller ? Açar mısınız biraz İkili üçlü detaylı bunları atlattık tetanoz ve şeker yuklemesi idrar testleri kan tahlilleri bunları sağlık ocağı ve devlette yaptırıyorum ☺️ Sizin bahsettiğiniz tahliller neler
Bsrbsrrr Askiletotomsu yani doktorun istediği rutin kan tahlilleri idrar tahlilleri mesela bende %20 indirimli oluyo 😁 bende mesela bakıyorım yinede fazla tutuyo kan tahlili ozaman sağlık ocağına gidiyorum 🥰
Bebekgibi Ben 5. Haftada hemen aldım evime çok yakın bi klinik sınırsız muayene ikili dörtlü test ayrıntılı ultrason şeker yükleme testi doğum dahil
Bebekgibi Eğer bu haftaya kadar devlette veya özelde zorluk çekmeden testleri ayrıntılı ultrasonu vs. Atlattıysanız ve doğum için bi doktor varsa aklınızda bence artık almayın doğum paketi
Bebekgibi Bamyacik Ankarada 14 bin genelde özel hastaneler çok daha pahalı olanlarda var benimki uygun bile .