Buse12- Kızlar çok utanarakdan soruyorum vajinamda aivce tarzı bişi çıktı afedersiniz ağda yaptıramadigim için sürekli jiletle alıyorum onunla bı alakası varmı acaba
tatliiannnee Buse12- kıl dönmesi olabılır mı yada bazen büyük sivilceye benzer cıkıor agrı yapıor ama sıkmayın kendiliğinden geçer
Askiletotomsu Buse12- kıl dönmesi canım Baskı uygula patlayiveriyor İçinden bı sürü şey akıyor ve kıl çıkıyor
13-rayne-06 Buse12- bi arkadaşda yazmıştı dün sivilce için gitmiş hpv çıkmış kadın doğumcunuzla görüşseniz daha sağlıklı bilgi alırsınız.
Toprak-Elif melekmommm Buse12- Bende var ilk oğlumu doğum yaptığında oldu ve kaldı öyle sivilce gibi görünüyor ama içi kan dolu. Doktora gitim onun için Kanlı siğil dedi. İstersen yakarız ama sana zararı yok ise elleme dedi. Doktoruna gittiğinde mutlaka danış onu canım geçmiş olsun
Buse12- Askiletotomsu ya yanında çıkmıştı bu seferde iç kısmında hamileyim korkuyorum bide bir hafta var kontrolume size sormak istedim
Bebeklerselam54 Buse12- jiletle alınca çok çıkıyor benden biliyorum kıl dönmesi ama orda hiç cikmadi ora riskli bölge çok acır djjdjd
Karali Kizlar bendede daha farkli ya rahim damarlarim okadar belirginlestiki sislik gibi bende sivilce sandim basta ama damarlarim sismis bide ağri yapiyo boyle bi durumda olan varmi acaba