Zeylo Kızlar erken doğum riskim var rahim duvarım incelmiş. 27. Haftaya gircem aynı durumu yaşayan var mi?
Sultaner Zeylo canım geç farkedilmiş ama ıstrahat et ilaç verdiyse kullan ben de 23 haftalıkkken erken doğum olabilir diye dikiş atıldı şimdi ıstrahat halindeyim
Sadriye35 Zeylo genelde bir anda oluyor canım yat dinlen bol bol bebeğin hafta olarak yasam sınırına çok yakın korkma Allah zamanında doğum nasip etsin ben de dikişliyim 25 atıldı suan 28 olduk çok şükür inşallah daha da çok durur bebeklerimiz
Zeylo bsraaktan Benim sol kalça kemiğim ağrımaya başladı başka hiçbir belirtim yoktu. Normal doktor kontrolüne gittim bir baktım erken doğum riski diyip yatışımı verdiler ciğer geliştirici iğne vurdular vs. Kalça kemiği ağrısını normal gebelik sürecinden sanmıştım
Zeylo Sultaner canım şimdiye kadar ayrıntılı ultrason da dahil hiç bir sorun yoktu her şey normal ilerliyordu bir anda nasıl gelişti nasıl oldu anlamadım😔
Sultaner Zeylo bi anda oluyor bende tesdüfen farkedildi ama inceldiğini söyler dr normalde vajinal daha net göründüğü için tesbiti zor oluyor iyice kısalan kadr anlamıyor dr lr
Zeylo Sadriye35 öyle vala canım Allah yardımcımız olsun bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏻
Zeylo Sultaner malesef öyle canım anlatmıyorlarda ben neden inceldiğini de merak ediyorum her şey normal iken biranda incelmesini tetikleyen ne diye