tanebebek Elimde gebelik testi yoktu ovulasyon ile deneyeyim dedim negatif çıktı sizce ovulasyon her gebe olan kişide koyu mu çıkıyor
neval270071 tanebebek canım normalde gebeyken gebelik testinde negatif çıkabilirken ovü testiyle Nası inanıyorsun 🥺 en doğru sonuç kan vermek
Ccaannsseell tanebebek canım bende adetime 2-3 gün kala ovulasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Sonra adetim 3 gün gecikince normal gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. Şuan 37+1′iz 😍 ovulasyon da erken dönemde çıkmayabilir. Adetin geçtiyse gebelik testi alıp denemeni tavsiye ederim
Sezya tanebebek ben denedim gebeliği gösteriyor ama ilk başlarında değil mesela 1 hafta geçmiş olacak da anca öyle. Eğer elinizdeki testin doğru olduğuna eminseniz deneyebilirsiniz.
tanebebek Anime yazanları görmüştüm ben canım ovulasyonla gebelik öğrendim diye bende deneyeyim dedim çıkmadı bişey üzüldüm tabi biraz negatif gibi düşünüp
tanebebek neval270071 inanmıyorum aslında ama yinede hamile değilim diye insan moral bozuyor kistlerim var hamile değilim diye düşünüyorum zaten
tanebebek Ccaannsseell 17 nisan adet tarihim canım daha geçmedi ama çatlama görmemin üstünden 13 gün geçti belli olur gebelik olsa diye düşündüm
neval270071 tanebebek canım ben de çikolata kistleriyle kaldım ama doktora görün muhakkak kistle hamile kalan binlerce kadın var karamsar olma çoğu kadında kist var korkma
Ccaannsseell tanebebek daha erken canım. 17 gün geçmesi gerek. Adetinin geçmesini bekle bence. İnşallah hayırlı haberle karsilasirsin 🥰
Minik1Civciv tanebebek tanebebek bende senin gibiyim canım 17 nisan adet tarihim bekliyorum kaç kere yaptım kan idrar çıkmadı bende pes ettim artık 🥲
tanebebek neval270071 geçen ay öğrendim zaten canım bende doktora gidip sol yumurtalıkta 2.8 cm çikolata kisti sağ ve soldada birer tane basit kist vardı primolut verdi kistler gitsin diye ama ben kullanamadım ramazandan dolayı bu ay adet olunca kontrole gidicem bakalım
tanebebek Minik1Civciv ben ayın 10unda kaset test yapmıştım mide yanmam oluyor diye negatif çıktı oruçtan dolayı oluyor galiba yanmamda
Minik1Civciv tanebebek valla canım benimde adet yarın inşallah olmam da tutmuştur sol kaşığım ağrıyo benimde kaç gündür halsizim uykum geliyo hayrolsun vardır. İnşallah seninde tez vakitte olur inşallah
Meridaily Adetim 3 gün gecikince ovülasyon yaptım iki çizgi de çıkmıştı, sonrasında gebelik testi yaptım ve negatifti ertesi gün de adet oldum. Yanıltıyor ovülasyon testi
tanebebek Meridaily aslında bilimsel bi dayanağı yok bildiğim kadarıyla zaten ama işte insan inanmak istiyor galiba
sayre Meridaily ovulasyon testinde zaten hep 2 çizgi vardır, t çizgisi C den koyu veya eşit koyulukta cıkarsa gebelik olabileceğinden şüpheleniyorlar ama.bu yöntem de yanıltabilir
Meridaily sayre evet t çizgisi c den daha koyuydu ona şaşırmıştım ben de, negatif çıkınca gebelik testi de tekrar mı yumurtlama oluyor acaba dedim, sonrasımda da adet oldu. İlk kez böyle birşey başıma gelmişti