Nslhn15 Asfgghjjcansu12 sezeryan olucak sanırım doktormu yönlendirdi? Devlettemi özeldemi doguruyosun? Benimde kilosu bu sekilde ama normal yaptırıcaklsr diye korkuyorum. İlki normal olmuştu
Yaseminf Melisyldzzz benimde kontrolüm 26. Haftada olacak en son gittiğimde 547 gr Di şimdi gidince birden bire 2 kati olacak galiba 😁 heyecanlandım şimdi
Melisyldzzz Yaseminf rabbim sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip etsin inşallah, bu duygu çok güzel bide zaman çok hızlı ilerliyor artık ne ara bu haftaya geldim diyorum 😂
Rumeysa94 AlyaUrasmoms AlyaUrasmoms bende oğlumu 3595 Gr 54 cm doğumum olmuştu uzun bir bebekti 39haftalikken dogurdum hayırlı doğumlar olsun inşallah herkese şimdi kızıma hamileyim 32 haftalik
Busoo Merykls 31 42 cm, 1930 gr haftasıyla uyumlu dedi doktorum ama yorumları okuyunca zayıfmış gibi geliyor bebeğim
Tupbebekile Melike-33 ayni gidiyoruz 19.2 kizim 290 oglum 286 grm kucuk geldi bana ama doktor gelisimi gununde dedi size ne dediler acaba
Ccaannsseell balbebekannesi0 evet bizede tosuncuk bu bebiş diyor doktor 🥰 ben sezaryen olacağım. Valla Allah yardımcımız olsun inşallah kolay doğumlarımız olur 🤲🥰