2096 Kizlar bebeklerinizin hareketleri ne sıklıkla hissediyosujuz en çok endişe duydum konu bu bı gün hissediyosam 2 3 gün hissetmiyorum normalmi bilmiyorum 24 haftalık bu arada
Xxz 2096 yarın 20+0 olucam bende az az hissediyorum bugün mesela sadece sabah hissettim şuan akşam oldu hala tık yok. Olur böyle bazen gece çok uyanık olur sen uyursun sonra o uyur sen uyanirsin denk gelirse karşılaşırsınız korkma 😀😀😀😀
Esrayprk 2096 bende 21+3 üm geçen çok sert vurdu ilk defa ben dinlenmeye geçince hafif belli belirsiz hissediyorum ama her gün değil yani normal diyoröar ama ben hissetmem istiyorum sürekli artkk😃
Selin_elisa 2096 21+6 haftalığım bnde düzenli bi şekilde hissetmiyorum gün içinde bi kaç kez sadece sanırım bu haftalarda uyuyorlarmış bana öyle demişlerdi
Denizzeynepelif_22 Benim kız maşallah çok hareketli ablaları da öyleydi babalarına çekmişler 🤣🤣🤣 21+4
Sibeltopac Geçen hafta bunu yaşadım şu an 22 haftayım o esnada çikolata veya tatlı bı şeyler yerseniz belki tepkime yaşayabilirsiniz denedim tepkisini hissettim