Bs45 Kızlar catlaklar için kacinci ayda başladınız. En etkili neler var acaba sizler ne kullanıyorsunuz.
Babies16 Bs45 zeytin yagi surdum kasinmafln baslayinca.35. Haftamda catladim malesef tam catlamiycam heralde derken..ama cokta onemsemiyrm biliyordum yapisal bisey oldugunu oyuzden detaylı önlemler almadim 😊
YelizS Bs45 ben 3.aydan beri liearac kullanıyorum günde 2 kere, cildi nemli tutmakla beraber cilt altı liflerin esnemesine yardımcı oluyo, 28deyim hiç çatlamam Yokk henüz
Neroizm Bs45 ben 20. Haftada aksam lierac sabah bio-oil surmeye basladim hic aksatmadan devam ettim 27+1 deyim hic catlamadim
Bs45 Denizkum Evet vazelini duymustum vucuudu uzun süre nemli tuttugu için. Daha erken başlayınca faydası daha iyi oluyormuş sanırım.
Bs45 Babies16 Yapısal oldumu benim vay halime ☺ oyuzden onlemini başta almak istiyorum. Birde duşta çok sicak suyla düş alinmasi ıyi değilmiş.
Bebegimibeklerken__ Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum tavsiye ederim günde 2 defa 👍🏻 27.haftadayım göbeğimde çatlak yok umarım da olmaz
behrem vazelin kesinlikle kullanmayın. cilt tarafından zaten emilen bir şey değil üstelik petrol ürünü mümkünse hayatınızdan çıkarın. bazı yaralar su almasın diye üstüne sürülür en fazla, su geçirmez hale getiriyor çünkü. onun yerine özellikle kakao yağı, hindistan cevizi yağı gibi yağları kullanın. en önemlisi bol bol su için çünkü çatlakları dıştan müdahaleyle önlemek çok zordur. en güzeli içini nemlendirmek 🤗🧡
Bs45 behrem Vazelin hiç kullnmadim normalde de hiç sevmem zaten. Böyle zararı olduğunu bilmiyordum ama. Yoğun bi tempoda calistigim için şuyu çok fazla tuketemiyorum anca eve gelince canım ondan birazda disardan müdahale etmek istedim teşekkür ederim 🖤
MerveBeyza ben 29+4 üm dün aynada kendime bakınca hem de bi yandan yağlarımı sürünce fark ettim ki karnımda üç çizgi var :( bu ikinci hamileliğim kızımda olmamıştı bakınca belli olmuyor sadece elini değince çizgi olduğunu fark ediyorsun ben aktardan yağların karışmış haliyle hazır olandan aldım sizi bilmiyorum ama benim morelim bozuluyor :( hayırlısıyla bi doğursaydım bebişimi
Bs45 MerveBeyza Inşallah canım sağ salim kucağına alirsin. Geç mi kullanmaya bsladin peki biz şimdi 9+3 üz şimdiden kullanmaya başlıycam bende
babysmom @Bs45 Canım Clarins’in hem çatlak önleyici hem oluşan çatlakları iyileştirici bir kremi var ben onu kullanmaya başladım doktorumun da tavsiyesi ile.
Brlgry Bs45 annende varsa çatlak oluşuyor galiba ya ben bu söylenene inanmaya başladım korkulu rüyam gerçek oluyor bio oil ve lierac kullandım 7. Haftamdan beri 18. Haftamda kasıklarımda çatlak oluştu ben şok 😱 ne olucak bilmiyorum çok açık tenliyim o da bir etkenmiş bide öyle bir şeyki ufacık bir nokta çatlağın hiç bir şekilde önüne geçemiyorsun devamı geliyor artık başladığı yerden çok canım sıkılıyor 😒😒
babysmom @Bs45 boyner Sephora gibi mağazalarda var canım fiyatı biraz pahalı ama bende işe yaramaya başladı sanki.