Askiletotomsu Yani detaylı 500 diyelim Muayene ücreti de 200 diyelim öyle ayrı ayrı ödeme yaptınız mi
ikicocuklubiranne Askiletotomsu ilk gebeliğimde sadece detaylı ücreti ödemiştim. Şimdide gittiğim hastanede aynı şekilde. Muhtemelen sadece detaylı ücreti alınıyordur.
Minikanne123 Askiletotomsu Hayır ben sadece detaylı için ödedim, muayene ücreti almadılar canım ama belki gittiğin yere göre farklıdır.
Bayancorek Askiletotomsu sadece detaylı ultrason için fiyat verdiler ekstra muayene ücreti istemedi benimki. Değişiyordur hastaneden hastaneye tabi.
Askiletotomsu Kizilkafaa çok ilginç Muayeneye gitmiyoruz ki detayliya gidiyoruz Ya da topyekûn muayeneye gitmiş oluyoruz 😂iksiimden birini almaması gerek bence 🤪
tatliiannnee Askiletotomsu hangı sehırdesınız benım drum sadece. Muayene ücreti alıp detaylıya alıor dıye duydum artık mayıs 6 da bellı olacak
Askiletotomsu annesinin_beybisi ikisinide odeyecekmisim öyle dendi şimdi aradım sen yazınca Kaç oduyorsun sen muayene ucrretini
annesinin_beybisi Askiletotomsu muayene 185 detayli 500 hastahaneye gidince ikisini de isterler mi bilmiyorum ama randevu veren kişi öyle soyledi
Mitra Askiletotomsu hayır ben vermedim detaylı ultrason 600 liraydı . Ayrıca muayene ücreti alınmadı benden.
Askiletotomsu Mitra bizim burada mitra diye bir doğum merkezi var ☺️ilk kez oradan duymustum böyle bı ismi Sizde yazmissiniz nickinize Anlamı nedkr
mirage333 Askiletotomsu zaten detaylıda da muayene ediliyor. Extra muayene ucreti alinması sacma geldi bana. Ben tek detayli ultrason ücreti 750tl odedim.
Ccaannsseell Askiletotomsu hayır. Detaylı ultrason 700 TL idi. Muayene ücreti 400 TL idi. Sadece 700 TL detayli ücreti ödemiştik. Ekstra muayene ücreti ödemedik.