Feyza12 Kızlar renkli ultırasona ne zaman girdiniz yada doktor mu istiyor siz mi söylüyorsunuz renkli ultırason istiyorum diye ben 32+4 günlüğüm daha yapmadık
Melisa07 Feyza12 canım gittiğin hastane ya da dra göre değişebilir bana en başından beri her kontrolümde doktorum veriyor. İsteyebilirsin sen de çekinme bence
Bskrt Feyza12 özele gidiyorm doktor 8. Haftadan itibaren hep renkliyi açıyor gösteriyor. Fotoğraf bile çekip veriyor güzel poz yakalamaya çalışıyor 😁 Belki doktorun cihazında renkli yoktur gösteremiyordur
Nergiz31 Feyza12 canim sen özel mi gidiyorsun devlet mi ben özele gidiyorum her gittiğimde bakıyor 27 haftalığım geçen hafta renkli ultrason kağıdı verdi bana gülüyordu hattabi tane de kendine çıkartıp kesip panosuna astı
fatos2404 Feyza12 yani benim gittiğim hastanede ultrason cihazı iki şekildede bakıyor belki sizin gittiğiniz hastanede yoktur bi dahaki gidişinizde sorun derim 💕
Nergiz31 Feyza12 bu gittiğinde sor canim hocam renkli ultrason bakalım mi diye acaba cihazı ona uyumlu değil mi 🤔🤔🤔