Sedos16 Canlarim merhabalar.Amh degeri 1bucuk ayda ciddi düşüş yapar mi? Nerdeyse yari yariya bir dusus? Ya da olculen yerden yere degisir mi?
05-50 Sedos16 kesinlikle düşmezse testi yapan yere göre farklılık gösterir mutlaka ama yarı yarıya olması da imkansız,iki yerden birinde bir problem var,amh değeri çikolata kisti vb hastalıklar varsa hızlı düşüş gösterir ama onda bile bu kadar olmaz
Mrymali Sedos16 merhaba benim 1 yılda 1 altına düştü. 1.28 idi vajinal ultrasyonda 1 altı çıktı. Tuo bebek önerildi. Hemen tup bebek yaptım. 11 tane yumurta toplandı 5tane sağlıklı embriyo oluştu 2 tane transfer edildi 3 tane saklanıyor. Suan 36.haftaligim 1 tane tuttu. Detaylı ultrasyona girdiğimde doktor hemen ikinci çocuğu düşün dedi. Amh değerin dusuk diye.ama bilmiyorum bir iki doktora görünün.
Sedos16 Tomrishatun ben de oyle biliyorum. Bir hastanede olcturdum.daha sonra bir tup bebek merkezinde olcmek istedilerm’bizim cihazlarimz daha iyi ölçüyor ’dedi doktor.Ve yari yariya az cikti soktaym. Hemen tedavi öneriyor. Sirf tedaviye yöneltmek icin mi kafam darmadagin
Sedos16 Tomrishatun bakti sagda 5 6tane vardi .Sol da ayni sekilde. Adetimin 2. Gununde bakti. Rahim filmi istedi ona gire asilama tup karar vereceğiz ama kafamda deli sorular var. Bu arada yasim 29
hayirlisi06 Sedos16 ovulasyon testi almıştım. Bir yerde Amh değil yumurta kalitesi önemli yazıyordu ama Amh düşük olduğu için sanırım erken menapoz olacak annem de 42 yaşında oldu menapoz
Tomrishatun Sedos16 aslında gayette güzel bence sizin doktor bunu anlamamış doktor değişmesinden fayda var canim
lale2022 Sedos16 bana da öyle demişti doktor bunu söyledikten 1 ay sonra normal yollarla hamile kaldım
Sedos16 hayirlisi06 42de menepoza gireceksem ne ala yask 29(: 7 yillik ogretmenim. Zaten mezun ol atan vs evlen biraz cocuksuz dur anca cocuga sira geldi. Delirmek uzereyim(:
Sedos16 Tomrishatun bilemedm canim gercekten cildiracagm dusunmekten. Normalde ful enerji ve asiri pozitif bir insanim dunyam basima yıkıldı. 1.24ten 0.67ye düşmüş nasil olur nasil
hayirlisi06 Sedos16 canım öyle olacak diye birşey yok benum annem 42 de girdi benimde amh düşük ya ben öyle olurum diye düşündüm benimde yaş 31,5
Tomrishatun Sedos16 çok saçma 0.67 ise yumurta 3 5 anca olur sende nerdese 10 tane var hangi sehirdesin
Meleq Sedos16 canım benm amh 0,79 korunmayı bıraktığım ilk ay kendiliğinden gebe kaldım maalesef düşükle spnuçlandı sonraki 3 ay olmayınca hızlandırmak için doktor kontrolünde klomen kullandım gayet güzel yumurtalarım oluştu ve ikinci denememizde hamile kaldım..siz de tüp bebekten önce klomen gibi doğal tedavileri denemeyi düşünür müsünüz..
Tomrishatun Sedos16 ben sana hemen doktor öneriyorum canim osman develioglu bende bursadayim bahceciyede gittim.pembe maviyede acı bademede tek geçerim size nedeni ni nasil hepsini net soyleyecektir
hayirlisi06 Sedos16 evett doğal yolla ikinci de ovulasyon testi kullandım. Kaçıncı denemeniz başka bir dr a gitsen. Fsh nasıl eşinin değerleri nasıl hepsi bir bütün aslında ve Amh in kaç..