sedanur_bpr0 gulsevenakil Meryem Suresi Yasin Suresi İnşirah Suresi İhlas Suresi Fetih Suresi. Maalesef pek okuyamıyorum ama okumaya niyetim var. Duyduklarım bunlar.
Bayancorek gulsevenakil Meryem suresi, İnşirah, Yasin bunları duydum özellikle ama ben açıyorum sırayla ne varsa okuyorum. Mutfakda vs. yada temizlik yaparken de sesli açıp dinliyorum. Özellikle temizlik yaparken bakara suresi dinlemek çok hayırlı, evdeki kötü enerjiyi nazar vs. yok ediyor. 🌸🙏🏼
Ccanann gulsevenakil hamile oldugumu öğrendiğim gece itibari ile hergün Yasin okuyorum Ve her gün bir cuz okuyorum insaAllah her ay bir hatim indirmeyi planlıyorum Yemek yerken besmeleyi unutmamaya özen gösteriyorum ve özellikle yemek yedikten sonra İhlas suresini okuyorum Dışarı çıkarken korunma duaları okuyorum Rabbım hepimizin okuduklarını kabul etsin 🤲
Deletedmom727271 Ben hatim yapıyorum şuan hem ramazan olduğu için iyi geliyor. onun dışında bazen tvden sesli olarak bakara, meryem, inşirah, yasin açıyorum evde.
bsraguruler Meryem suresi Yusuf suresi insikak insan inşirah aklıma.gelen bunlar Kehf suresi Yusuf suresi sesli dinliyorum en çok esmaul Hüsna çekiyorum o haftanın olanları bide nazardan korunmak için elhafiz ismi elhay ismi çok iyi geliyor manevi olarak mutlaka sizde cekin