Zyzy069606 Merhaba ben 34 haftalık gebeyim ama bebek 3 hafta önden gidiyor, sanki 2-3 haftaya doğuracakmış gibi hissediyorum. Gebeliği önden gidenler ne zaman doğurdunuz kaçıncı haftada
zeymoms Zyzy069606 Ben de 34. Haftayım bebeğim 2 hafta 4gün önde resmen aynı duygularımızzz sanki doğurcam sanıyorum
iremss Zyzy069606 2 hafta önden gidiyodu 39+6 da doğum yaptm yani son adet tarihine göre, ultrasona göre 41 hafta oluyo 😂 sat önemli ne olursa olsn
Deletedmom727271 canım o bebeğin gelişimi ile alakalı doğum adet tarihine göre olur. benim ilk hamileliğim de bebeğim 2 hafta öndendi ama adet tarihime göre oldu bu bebeğim de önde o da öyle olacak nasipse. gelişim haftaları değişebilir devamlı 😊
Deletedmom727271 Yazmet şekerim yok canım. ilk doğumum sezaryen olduğu için bu doğumum da öyle olacak.
Zyzy069606 Yazmet şeker sonuçlarım iyi çıktı şükür, eşim de ben de minyon değiliz :) doktor 39 da kendisi gelmezse sezaryene alırız çünkü çok büyük olur dedi
Yazmet Deletedmom727271 benimde 3 hafta önde bebişim son iki haftadır şekerde bir dengesizlik oldu da ondan sordum
Deletedmom727271 Yazmet şeker varsa olabilir yoksa genelde genetik oluyor. şeker varsa dikkat etmek gerekiyor elbette 😊
Tgceetali_08 iremss ben anlamadım ya bende 1 hafta önden gidiyoruz dedi doktor son kontrolde 28 haftalık demesi gerekirken 29 haftalık şuan dedi öyle olunca dedikleri tarihdende öncemi doğum oluyo
iremss Tgceetali_08 yani bnm ilk gebelğm şöyleydi en başından itibaren ultrason ve adet tarihi uyumsuzdu bu durumda doktor yeni tarih belirledi ona göre ilerledik doğum planlarknde bu tarh göz önüne alındı
Duyguylmz Zyzy069606 40 haftada doğurdum oda suyum azaldığı için mecburi sezeryanla. 2 hafta hep önden gitti gebeligim boyunca dogdugundada 3880 le dogdu
Fatmanurvehashas Zyzy069606 benim de hep onde gitti. Ama normal haftasında doğuyor. Gerci ben sezaryen oldum ama 39+3 de. Biraz daha dursa daha ne kadar buyuyecekti merak ediyorum dogrusu😆
Fatmanurvehashas Zyzy069606 4100 doktor dedi normal dogum istiyorsan 38+5 teyken suni sanciyla doğumu baslatalim. Beklersek bebek daha da buyur doguramazsin dedi. Ben suni sancidan korktugum icin istemedim o yuzden bekleyip sezaryen oldum
KaranAlpgeliyor Zyzy069606 10 gün önce doğum yaptım 3 hafta önden gidiyordu bebeğim benimde.Spinal sezeryan ile 38+3 de oldu doğumum önden gitmesi doğum şekli dışında bir etkisi olmadı.Bebegim 3967 gram doğdu 😃