127383 Elifkc evde insana yalnizlik hissettirmiyorlar eve neşe katiyorlar valla😁 hic bir zararlari da yok
Elifkc 127383 aynen öyle ama bebiş doğunca biraz zorluk çekecek gibiyiz. Bize çok düşkün eşimle bile sarıldığımizda aramıza girip yatıyor 😁
Zanaservan pusatmom35 🥰 aynen anne işte bir saniye yanından ayrılmıyor ben elime alıyorum yavruyu sevicem diye izin vermiyor 😁 duman He cinsi ne peki?
127383 Selencnbz ay böyle konusunca icim cok ferahliyor valla, herkes olumsuz bseyler diyor böyle olumlu seyler duymak beni cok mutlu ediyor
127383 Selencnbz hemde nasil cahiller, bakiyor kuş gözümün icine ya bütün dertlerim bitiyor sanki onun bakışı bana yetiyor
Elifkc 127383 coook 😁😁 beşiği kurduk geçen gün deneyelim hem dedik girdi içine yattı almaya çalışıyoruz bütün ağırlığını bırakıyor içine 😁😁😁
Minnacksevdack 127383 ne gibi zararı olabilir ki ? Sadece tuvaletini sen temizleme , aşılarını yaptır. 🌸
127383 Elifkc yaa ben onu yerim eyvah cok kiskanacak gbi gözüküyor😁🤭 sen sevgiyi ikiye böleceksin belli oldu
EsraYsf 127383 Ay ne güzel bizimki kafesinden çıkmaz ucamiyor kanatları sıkıntı oyuzden biraz siskolasti kafeste dur dur 😇🤭
anneyim96 127383 ben tavşan besliyorum 🐰 ailem çocuğun tavşana benzer demesi dışında bi zararı yok bence
127383 anneyim96 var öyle diyenler ya benim muhabbet kuşlarım icin bile neler diyorlar🙄 eve gelene sanki sevdirmek zorundayim onlari
Elifkc 127383 ay ne güzeeeel🤗 bende çok istedim ama bizim kedicik gözünün yaşına bakmaz hayvancigi kalpten götürür 😁