Sehrbnon12 Kızlar bugun kese muayenesine gittim ve bide ne göreyim 2 tane kese gördüm 2 hafta sonra da kalp atısı için cagrdı cok sasırdım baya mutluluktan agladım
Nurdan11_ Sehrbnon12 hayırlı olsun canım benim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bizde 19+4 olduk🥰
beyazzkelebek Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler🥰Biz ilk kese görmeye gittik tek kese, tek bebek vardı kalp atışı için 15 gün sonra gittiğimizde ne görelim 2 kese 2 bebek😲 Hayatımın şokuydu herhalde. 10+1 olduk bugün
Sehrbnon12 beyazzkelebek beyazzkelebek yaaa bende aynen beta hcg 351 dı 14 gün sonra 793 cıktı bende beklemiyordum tek sanıyordum
Cakmaafrodit Çok güzel bir duygu Allah kucağınada almayı nasip etsin dikkat edin bu süreçte kanama olabilir elinden geldiğince dikkat et
beyazzkelebek Sehrbnon12 bende iki kez ikişer gün süren kahverengi lekelenmeler oldu. Ama doktorum çok normal dedi şükür bir haftadır yok
Cakmaafrodit Sehrbnon12 herkesin hamileliği bir değil kuzu ona bakılırsa kimi tek olduğu halde 27. Haftasında hala kusmaya devam ediyor kimi hiç kusuyor belirtiler herkeste farklı ilerler
beyazzkelebek yuzaarar 6+1 de ilk keseyi bebeği ve kalp atışını ekranda gördük. 7+6 da ikinci kese ve bebek çıktı ortaya😊 İkisinin de kalp atışını aynı gün dinledik
Sehrbnon12 beyazzkelebek 7 haftada gidecem tekrardan acaba o zamanda görünürlermi bebek ve kalp atısları
Pembekurdele Sehrbnon12 benim 7. Haftada kalp atislari duyulmustu o zaman öğrenmistik ikiz oldukalrinida daha öncesinde ikiz denmemisti 🙈