minikmucizemmmmmmm nsli1234 ben yaptırmadım henüz ama fiyatı uygun olan bir arkadaşımın sayfası var Instagram da çikolata sepetle diye ordan bakabilirsiniz
Mustafaalpinannesi Kgksdkgk65 kapı süsü için instagram da makrome hobi center diye bir sayfa var kargolaması ve ürünü çok güzel göbderiyorlar tavsiye ederim bi bakın derim
Kgksdkgk65 Mustafaalpinannesi Kendim güzel yapabiliyorum diye almak istemedim. Önceden arkadaşlarıma yaptım kalan iplerim de var onları da değerlendirmek istedim😇
Gmznida Nermin_nur1 ip ve diger malzemeleride ordanmi aldiniz bir ipten kac tane anahtarlik cikiyor acaba
twobabymommas nsli1234 instagramdan oznurumsu__ sayfasından yaptırdık tavsiye ederim hem çok güzel hem uygun fiyatlı🌸
Ftmagkkya Gmznida 250 gr mkrome ipi alırsanız ördüğünüz modele göre değişir tabi ama yaklaşık 45-50 adet çıkartmıştım ben
Nermin_nur1 Gmznida hayır ipi yaşadığım şehir de ipçiden aldım , kancaları da bi İnstagram sayfasından sipariş ettim canım
Gmznida Ftmagkkya hmm bir yumak 250 gr civari sanirim iyi cikiyor o zaman bayaga hesapliya gelir kendimiz yapinca .hic yapmadim ben videolardan izleyince kolay gibi duruyor ama yapabilirmirim sanirim malzemeleri alip yapamassam diye korkuyorum😊
Ftmagkkya Gmznida canım o zaman 1 yumak al önce o zaten 17 lira felan dene ondan sonra alırsın ama bana sorarsan azıcık el becerin varsa gözün kapalı yaparsın 😂
Zerrinmesut19 Sena646 610 TL kuzum ama kapalıyım taç ve terliği çıkardım 520 lira tuttu hastene çıkışı kapısı süsü yastık dahil çok araştırdım en uygunu burayı buldum 🙈
Gmznida Ftmagkkya el becerim vardir instagram sayfam var hatta kapi susu fln yapip satiyordum bu siralar yapmiyorum makromeyi hic denemedim ama yaparim sanirim