Ruveyda21 Kızlar bugün 37 olduk oğluşumla sancılarım kasılmalarım başladı 1 cm de açılmam varmış bakalım durum ne göstericek ne zaman gelir küçük bey bilmiyorum sizde durumlar ne 🥰🥰
Hlt-seyma21 Ruveyda21 37+5 bizim ne sancı ne açılma ne nişan var bizim beyfendinin gelesi yok ❤️ Bekliyoruz hurma yürüyüş pilates daha ne yapabilirim bilmiyorum :((( kavuşmak istiyorum
Barannbebek Ruveyda21 benim de iki cm acilmam var ama nişan vs bişey yok henüz. Hurma yiyorum her gün bı de artık sürekli hareket halindeyim perine masajina da başlayacağım inşallah faydasını görürüm 🤲😊
kahvesever__ Ruveyda21 bizde 36+6 yoz benim de agrılarım sancılarım var benim de 1 cm açılmam var artık gelsin istiyorum oğlum
Ccaannsseell Ruveyda21 37+1′im. 2 gündür kasılmalarım sancılarım var. Bel ağrısından uyuyamıyorum. 38+1′de planlı sezaryenle doğumum olacak inşallah oğluşum ozamana kadar durur diye dua ediyorum 🥰
Zxcwere 37+6 hiç bir belirti yok doğum için. Sürekli hareket halindeyim bende peri kızım ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek bu gidişle 🧚🏻♀️
Rabiaaa46 Zxcwere bizim hanımefendi de öyle henüz hiçbir şey yok ama biraz kasılma var sağ göğsümün altı delindi galiba inmiyor oradan 🤦🏼♀️
Barannbebek Ruveyda21 gün vermedi serklajlıydım ben iki hafta önce aldırdım. Ama hâlâ gelmiyor oğluşum 2 cm açıklıkla duruyor. En son 4 gün önce gittim kontrole aynıydı sancım azalmış durumda anlamadım bende 🤷🏻♀️
Ccaannsseell Ruveyda21 amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah 🤲🥰