minikkurabiyelerinannesi renginnnock gebeliğin ilerleyen aylarında uzanmak iyi bir şey değil , karnınız ağrıyorsa bi doktora gitseniz iyi olur
Azizinannesi2 renginnnock hâlâ ağrıyorsa bir acile gidin bence ilerki haftalarda uzanmak sakıncalı olabilir
gozdeyagci renginnnock uzanma hareketleri gibi hareketler aslında doğumu başlatan veya düşüğe neden olan ıkınma hareketine sebep olduğu için yapılması uygun değildir. Bu nedenle doktorum karnına ıkınmaya sebep olacak herşeyden kaçınmalısın demişti. Bu nedenle dikkatli olmak zorundayız. Eğer sancı 10 dk inde geçmezse acile hemen gel müdahale şart dedi.
Damlacaa Eşimin annesife , kendi yengem etrafımda ki insanlar yükseğe uzanma bebek emzikten düşer dediler hep. Doktorumda hatta yükseğe uzanma ve eğilme , yere çömel demişti. Devam ederse görünün bence doktora
Damlacaa renginnnock ben yazmak istemiyorum biraz açıklaması üzücü Google yazdığınız an çıkıyor o yzuden böyle şeylerde ertlemeyin. Kısaca karnında ki eşi ( plesentasi) ondan ayrılması kordonun ayrılmasi
[silindi] Geçen minibüste bir kadın arkamdaki camı açmamı rica etti. Oraya uzanamam dedim mecbur :( içinden küfür etmiş olabilir ama ne yapayım 😅