aylinpalaa Anneler merhaba, cinsiyetimiz bugün detaylı da kesinleşti. Ben Metehanı istiyorum fakat anlamını araştırdıktan sonra bir de kayınbabamın isteği üzerine Eymen’i de düşünmeye karar verdik. Sizce hangisi?🤗
Zeynepgl aylinpalaa sadece eymen çok güzel Niyazi çok eski bir isim koymasanız olmuyor mu neden modern isimlerin yanına baba anne isimlerin koyulması gerekiliyor illa sana lafım yok canımm bunu mecburiyet gibi gören büyüklere sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🌸
Miniksercem14 Oğlum adı da Eymen anlamı çok güzel isim olarak çok güzel ama eymenler çok yaramaz oluyomuş çevremde hep söylüyorlar oğlumda çok hiperaktif ve çok yaramaz tabi yine siz bilirsiniz ama söylemek istedim 🥰
aylinpalaa Miniksercem14 öyle derler Metehanlarla ilgili bi bilgim yok ama ikisininde anlamını çok sevdim, çok teşekkür ederim yorumunuz için🌸
Berenibeklerken Her türlü herkes niyazi diyecek bence başka isim daha koyup çocuğa yük etmeyin iki isim çok zor oluyo
aylinpalaa Berenibeklerken bizde eski veya dedelerinin isimleriyle çağırılmıyor çocuklar, yine de yorumunuz için teşekkür ederim 🌸
Eslem_1 Berenibeklerken aylinpalaa dedelerinin isimleriyle çağrılmıyorsa neden koyuyorsunuz ki büyüyünce kendi de istemeyecek belki de.. kardeşime de böyle oldu ismini değiştirdi isim ekletti 😀 Zeynepgl bence de🌸 asla koymazdım ne olursa olsun şart değil ama koyan da kendisi bilir koyanların muhakkak kendince bir sebebi vardır yoksa çoğu koymak istemiyordur bence
Deletedmom52620 Niyazi zaten ağır bir isim bence tek isim olsa daha iyi olur yanına isim olarak koyduğunuz isimlerde ağır gelecek 2 isim diğerini daha kısa seçebilirsiniz ek olarak daha güzel olur kısa isimler daha iyi olur. 3 4 harfli
aylinpalaa Deletedmom52620 ege istiyordum ama kuzenine koyuldu İsmail Ege şeklinde, yorumunuz için teşekkür ederim 🌸
-anne-oluyorum- aylinpalaa e zaten kayınbaba ismi koyduğun yetmiyor gibi bir de onun beğendiği eymeni düşünmüşsün bize niye sordun ki annesi olarak sana bile söz hakkı vermemişler
aylinpalaa Zeynepgl biliyorum canım haklısınız ama kayınbabamı gerçekten çok seviyorum hakkını ödeyemem bu konuda ondan koycaz yoksa haklısınız tabi🥰🌸
Zeynepgl aylinpalaa Siz kendiniz istediyseniz ayrı tabi sevdiğiniz içinmiş 🥰 burda dışarda çok görüyorum duyuyorum baskı uyguluyorlar koyun diye öyleyse diye dedim canım ,ismiyle yaşasın inşallah sağlıkla :)🌸
Zeynepgl Eslem_1 Öyle canımm☺️ Bebekleri karnımızda biz taşıyoruz yeri geliyo kötü günler geçiriyoruz gebelikten dolayı doğucak biz bakıcaz emek vericez bir insan yetiştiricez 3 cü şahısların kesinlikle karışmasına mecburiyet gibi görmesine karşıyım eskidendi bunlar kendi annemiz babamız bişey demiyor lafını yapmıyor o zaman kimse kusura bakmasın eşinin tarafıda yapamaz hamileyken çok ilgi göstermezler çoğu bebekmiş isimmiş olunca söz hakkı ararlar ben bunu etraftan çok görüyorum kendim yaşadığım için değil o yüzden kendime yapılmış gibi üzülüyorum ama arkadaş kendi istemiş ona bişey diyemem ismiyle büyüsün inşallah :)🙏🏻
aylinpalaa Eslem_1 ben de aynı şekilde çift isimliyim babaannemin adını taşıyorum ama değiştirmedim ailede genel olarak çift isimliyiz ama koyma sebebim sevdiğimden yoksa koymaya tenezzül bile etmezdim☺️
Esyusil aylinpalaa ben olsam sevsem de koymazdım sevginin göstergesi ismini koymak değildir bence ilerde çocuk sevmiycek bu net 🙂bu kendi düşüncem sizin fikriniz farklı tabiki