Nisecik Kizlar ben 18+5günlük hamileyim . Sağ ayağım ağrıyor bilmiyorum neden ama . Ne yapa bilirim . Kimdese oldumu böyle şeyler .
Bhesnn Nisecik evet canım oluyor sağ kalçadan itibaren kramp gibi bişey masaj yapınca bile ağrıya ulaşamıyorum genelde tüm hamileliklerde oluyor bende öyle olmuştu
Mavisperi Nisecik yaaa benimde bir kaç gün önce başladı 12 haftalığız bacağım kopuyo sanki dün ağlayacaktım nerdeyse sağdan sağdan çok kötü ağrı oluyo 😪😪😪
Canpolat Nisecik benim de birkaç gündür sol kalçamdan girip ayağıma vuruyor sol ayağım hemen uyuşuyor yürüyorum bende bol bol iyice yer etmesin diye dizime vurdu ağrısı resmen
eftelya_ser biranneeeeeee yahu bunları kim söylüyor çok merak ediyorum bu ne ileri görüşlülük bu ne ayaklı ultrasonluk maşallah😂
Cansu8835 Benimde sağ kalça ve sağ ayak ağrım var felaket 😭cinsiyetimiz belli değil göstermedi çünkü bebisim 17haftaligiz
hukukcuanne_06 19.haftadayım bazen sağ kalçam ağrıyo, bazen de sol ayak bileğim gezen bi ağrı mevcut:(
biranneeeeeee eftelya_ser tatlım farkındaysan DİYORLAR dedim kesin böyle demedim. Bu ne bayan çok bilmişlik?
eftelya_ser biranneeeeeee ben de kesin diyorsun demedim ki ayrıca bu yorumu yaparak ben mi bilmiş oluyorum sen mi? 😂😂 Yıl olmuş 2022 Allah aşkına bırakın şu hurafeleri