mhdmraa Nur56789 turefb teşekkür ederim ikinize de 💕 benim de ilk doğumum olacak normal doğum istiyorum samsuna yeni geldim daha doktor bulamadım pazartesi ozge hanimdan randevu aldım inşallah memnun kalırım
turefb Nur56789 refakatcinin aşısı varsa teste gerek yokmuş ☺️ Özge hanıma sordum da ben az önce 😅 ben sadece kendim yaptıracağım covid testini, eşler de giremiyormuş maalesef doğuma 😪
Nur56789 turefb benım eşim kalıcak yanımda yinede test yaptırdı o 🤦🏼♀️ Evet sezeryanda giremıyo ama hemşirelerden rica edince telefonu alıp fotoğraf cekebilırler yada görüntülü arayabılırler çünkü özge hanımın asıstanı bır hastasına yardımcı oluruz o konuda dıyodu ☺️
Serraee Ozlemkrkc Ayşe Zehra Özdemir i öneririm kesinlikle kimsenin bulamadıgı sorunumu o buldu tedavi etti psikolog gibi konuşuyor rahatlatıyor aşırı pozitif hareketli bi doktor🥰
Nur56789 turefb uyustuktan sonra takıyolar hiç anlamıyorsun bile ne zaman ayağa kaldıracaklar ozaman cıkarıyolar ama ☺️
turefb Nur56789 doğurdum ya çok şükür, ne ara kestiler ne ara bebişimi çıkardılar hiç bişey anlamadım, çok rahat geçti çok şükür☺️ Emzirdim de şimdi yanımda uyuyor bebeğim. Darısı başına yarın💕🤲🏻🥰
turefb Nur56789 oldum oldum, hadi gözünüz aydın olsun sizin de 😻 biz dün 12 de taburcu olduk şükür. Benimki de bi emdi bi uyudu ama şuan emdiremiyorum başladı uykusuz geceler🌝 yara oldu sütüm çok yok falan ama idare ediyoruz biz de
Nur56789 Kız bizim ilk geceden başladı 12 den 8 buçuğa kadar uyumadı hiç sureklı emmek istıyor ama suan cok sütüm yok benımde feci bir uykusuz geceler başladı :)