Kvser sayre gözünüz Aydın canım darısı inşallah bana olur 🤲🏻🥰adetinize kaç gün kala veya geçtiğinde yaptınız benimde adetime 3 gün kaldı
Kvser cemreee__ aaaaa aynı günmüş inşallah rabbim ikimize de nasip eder 🤲🏻🥺 benimde umudum yok . Gecen ay en son adetimden sonra rahim filmi çektirdim ilk umudum vardı ama gün yaklaştıkça olmadı gibi hissediyorum 🥺belirtileriniz var mı ?
sayre Kvser bel ağrım var, bir de sağ kasigima hafif hafif ağrı giriyor göğüs hassasiyetim çok fazla, bir de akıntım var
cemreee__ Kvser ben önemli günleri değerlendiremedim canım ondan umudum yok benim geçen ayda kimyasal geçirdim zaten bilmiyorum kasık ağrım falan var ara ara bilmiyorum umudum yok ya
Kvser sayre akıntınız nasıl benimde bugün akıntım beyaz renk gelmiş camaşırama bel ağrım oldu . Gögüs hassasiyetim vardı zaten canım ?
umut123_ sayre canım akıntın nasıl tam olarak, bende adetten iki gün önce negatif gördüm şimdi iki gün de gecikmem var. Akıntım da çok az
Ecrin_Su47 sayre Allah razı olsun cnm kucağımda 16 aylık, bebeğim var çok şükür ama gene olursa yok demem yani 😂