busrailebunyamin İkinci gebeliğim oğlum 23 aylık hala emiyor ben 4 haftalık hamileyim nasıl bıraktırabilirim oğluma zararı olur mu hamileyken emzirmenin başına gelen var mı emzirirken hamile kalan 🥰
Zeyzeyp busrailebunyamin vala canm bn oğlum 10 aylıkken hamile kaldım oğlum şuan 14 aylık şuan ikinci gebeliğim 16 +2 doktorumuz ilk muayenede sorduğumda yavaş yavaş kesmemi söylemişti ama ne yapsam yok bırakmıyor emzirmicm diyorum catlıyor aglamktn inat ediyor susturamıyoruz sadece eskisi gibi sürekli emzirmiyorım bi gece kalkıyor emmeye bi sabah kalktığında istiyor okdr gün arası hiç vermiyorum verdiğimde 5 dk emzirip bırakıyorum şuanlık bir sorun yok hala
Ttugceeli busrailebunyamin bende kızım 9 aylıkken hamile kaldım. Hamile kalınca sütüm kesildi çocuk emmek istedi ama sütüm gelmeyince emerken resmen boğuşuyorduk. 2 yaşına kadar emzirin diyorlar zaten az kalmış sizinde. Sütün tadı değişiyor eminim kendi bırakacaktır
Whitewomen busrailebunyamin 16 haftalık hamileyim 9 aylık kızım var emziriyorum doktorum yavaş yavaş bırak dedi ama gittiği yere kadar devam edicem dedim sen bilirsin yemene icmene dikkat et o halde dedi.
SutlacimiYedimmiBen busrailebunyamin bnde tam senin gibiydim oğlum 26 aylıkken hamile olduğumu ogrendim zaten kesmek istiyordum sütten ve kestim büyüktü artık
busrailebunyamin Zeyzeyp benim de sadece öğle uykusuna yatarken emiyo zaten bayram sonu kesmeyi düşünüyordum hamile olduğumu öğrenince erken keseyim dedim ama emmeden uyumak istemiyo
Livaninannesiii busrailebunyamin 11 aylık kızım var şuan 9 haftalık hamileyim, kadın doğum doktorum 3 ay daha emzirebilirsin dedi fakat kızımın doktoruna danıştım sütün kendiliğinden zaten kesilecektir o zamana kadar herhangi bir riskin yoksa emzir hiç bir şey olmaz dedi 😊
N_A_Z_L_I_M Livaninannesiii Benimde oğlum 11 aylık bende 8 haftalık hamileyim benim doktorum da 1 ay daha emzir dedi.Bende zaten sütümün az geldiğini günde 2 veya 3 kez emdigini memede sakinleştiğini memeye duygusal olarak ihtiyaç duyduğunu söyledim kesmesem dedim doktor da anlıyorum küçük daha sen bilirsin sütün iyice azalır zaten dedi .
Sinemm066 1 yaşında oğlum var .14 haftalık hamileyim .doktor 24 haftalık olana kadar emzirebilirain dedi