Busra617 sema_mom Bende 4+3 ayın 27 sine randevu aldım kalp atışı bebek ancak 6 haftada gözüküyor karından ultrasonda
Cokomik sema_mom ben 5 haftalikken ogrenmistim saglik ocaginda ki doktor 8. Haftayi bekle erken gidersen kalp atisi duyamazsin demisti 8.hafta da gitmeme ragmen devlet hastanesi karindan ultrasonda kalp atisini dinletmedi bende alttan muayene kabul etmesim bir sey olur diye 9.haftada ozele gittim orda duymustum ilk cok acele etmeyin bence henuz erken
Habus sema_mom geç gidecekseniz bile eczaneden folik asit alıp kullanmaya başlamalısınız bebeğin oluşum sürecinde beyin gelişimi için önemli çünkü 🙏
Aalleeyynnaa sema_mom şuan gitseniz de bir şey görünmeyecektir. O yüzden 2 hafta sabredip gitmek daha faydalı kanamanız olmadığı sürece aksi durum olmaz.
Jatice Merhabalar. 4+2 ne demek? Neden böyle yazdınız? Ben pek bilmiyorum, o yüzden sordum, yeni yeni öğreniyorum.. Açıklarsanız çok sevinirim. 🙋🏻♀️🌿🕊️🌺
sema_mom Jatice merhaba son adet tarihinizden bu yana geçen süre yani 4 hafta 2 gün bende bu da 4+2 haftalık gebelik demek ❄️
Merveofs 4+5te öğrendim aile hekimliğinde. 6+5te ilk muayenemi oldum kalp atışı duydum bebeği gördüm 😊
Feyza39 sema_mom merhaba yok göremedik cumartesi günü, Ben beta HCG ölçtürdüm 864 çıktı. Ben pco olduğum için geç oluşabilir kese dedi zaten beyanda düşük dedi. Çarşamba tekrar çağırdı görmek için bakalım hayırlısı Artık 😇