Merry44 Merhaba arkadaslar bende biraz tedirginim bebek haftasina göre biraz büyükmüs ve bu beni biraz tedirgin ediyor bilgisi olan var mı ??
gonulcelen Merry44 kaç haftalıksınız ki kötü bir durum mu haftasına göre önde olması herkesin istediği bir durum zannediyordum 🙄
Meryem34 Merry44 benimde öyleydi en son gittiğimde ama değişe biliyormuş her hafta her haftaya uymaya biliyormuş 🙂 annem bana sanada doktor kilolu önde fln dedi bi doğdun minnacık zayıf 😅
Nananusha Merry44 canim bemdede hep 1 2 hafta ileriden gidiyo... bunun cogu sebepi biz son adet tarihimize gore hespalandigini dusunuyoruz ama yumutlama donemimizi kesin bilmedigimiz icin bebek gec dollendigindede ileri gide biliyomus
Merry44 gonulcelen 14+3 korkulacak durum degil diyor ama dile getirmesi bile acaba soruları getiriyor insanın aklına haftaya özele gitmeyi düsünüyorum bakalım orada ne diyecekler.
parasetamoll Baharun2 bizim de 8 gün önde 🤢 bende korkuyorum ama doktor sorun yok diyor normal ya olmazsa diye😔 Bacak boyumuz çok uzunmuş ondan 😒
gonulcelen Baharun2 o yüzden haftasını sordum ilk zamanlar istenilen bir durum gibi geldi bana yarın kontrolüm var KESK’e bana da 1 hafta önde dese diye dua ediyorm tabi suan 32. Hf dayım ama sezeryan düşündüğüm için 1-2 hafta önde bile olabilir yani 🙏🏻
Baharun2 parasetamoll valla bende 32 yim bacım geçen ay iki hafta önde demişti daha gidemedim kontrole korkuyorum bende normal olmazsa diye
parasetamoll Baharun2 ya özel kilolu doğurtmuyor ha annem kardeşimi 5 kilo doğdu valla özel şişko diye almazsa devlete gidecem üstelik hepsi tanıdık doktorların beni doğurtsunlar😂😂
parasetamoll Baharun2 baba 182 ana 175 ki annesi sülalenin en kısası😂😂 o bacaklar benden nasıl çıkacak bilmirem😣
Baharun2 gonulcelen o zaman sorun olmaz cnm sezaryen düşünüyorsan.Ben normal olsun diye dua ediyorum mecbur 🙏
Baharun2 parasetamoll ahaha maşallah baya besili çıkmış kardeşin 😂😂😂😂 bizim hep standart bacım 160 170 arası hobbit gibi 😂
Merry44 Nananusha ben ovalationstest kullandım aslında erken yumurtlama olduğunu biliyorum ama 5 gün oynuyor acaba o bir haftalık farkı dile getirir mi ?
parasetamoll Baharun2 Türkiye’nin ortalaması zaten 160 bence çok iyi eltimi görsen hobbitlerin varlığına şahit olursun😂😂
Deletedmom34 Merry44 Benimki bir hafta geriden geliyordu ama doktorum korkma bi haft geri veya ileri hiç fark etmez çok büyük bi fark olmadığı sürece dedi. Şuan haftam ile uyumlu gidiyor çok şükür korkma sende bi hafta falansa normal
gonulcelen Merry44 henüz cok erken ileri de ya da geride olmasını sorun etmek için bnce 30. Haftalardan sonra önemli kilo ne güzel bebeğinizin kilosu önde gitmesi bnce çokta sıkıntı etmeyin 🙏🏻