Rose04 Gulcansckn içeriyi çok sevmiş annesi gelesi yok demekki 🥰 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Baranaktasss47 37+0 da gittim en son 2860 Gr di şuan 37+4 düz bizim.kilomuz.az mi anlamadım herkesin 3 kilo olmuş bebeği
muallimehnm Nargiza97 ne bileyim herkes 2700 filan yazıyor. Bende benimki kilo alamıyır herhalde diyorum.
Nargiza97 muallimehnm ben gene bağlıyorum, eşimde bende kiloluda değiliz uzun boylu da değiliz, önemli olan kilosu değil sağlıklı olması ve çok da geride kalmaması, rahat olun son haftalarda bile toparlayabilir bebek kendini
55busrayayla Nuroye Evet pozisyonu normal doğuma uygun dedi ama kanala filan girdi bişe demedi. Son 16 sabırsızlıkla bekliyorum
Gonul-123 Gulcansckn Vallahi ya daha doğurmadım 😂 Şimdi doktordan dönüyoruz. Açılma yok, rahim yumuşamış ama dedi. Bebeğin pozisyonu normal doğum pozisyonunda, yüzünü göremedik bugün bu istediğimiz bir şeydi. Ancak kanala henüz girmemiş Cuma sancı için çağrılacağım 😬
Gulcansckn Gonul-123 bende az önce eve geldim, hastahaneye kontrole gittim 😅 bebek kanalda açılma yok 😭 pazartesi tekrar gidicem. 40+0′dan sonra 10 gün kadar bekliyorlarmış bebeğin gelmesini ondan sonra istersen suni sancı istersen sezaryen yapabiliyorsun. Bakalım inşallah kendi sancılarım gelir o zamana kadar 😭 bu arada kızçemiz 3.640 kg dedi.
12mommy GebeHanim_ bende oyleyim inan bendede oyle oldu ama son kontrolde 250 gram almis cok sasirdim sizinde oyle olur insallah
GebeHanim_ 12mommy aminn inşallah Birde ben 2669 çıkmisti 36+3 de sonra bu doktora gittim 2753 çıktı yani doktor ve cihaz farklıydı bu iki ölçümde Allah yardımcınız olsun size bağışlasın evladinizi 💞
Gonul-123 Gulcansckn Ben de çarşamba gideceğim tekrar. MaşaAllah size ya bizimki 3400 şu an. Bizim de hanımefendiden ses çıkmaz ise Cuma suni sancıyla doğuma alınacağım 😬
12mommy GebeHanim_ amin amin insalalh cihazlarda farklı cikiyor zaten doktorum dedi yanılma payları cok büyük dogdugunda en fazla 250 gram eksik cikabiliyormus bebekler