serpilctn Bide herkes bebek önce hangisine alışırsa hep onu ister diyorlar değişik mamalar denesek kabul etmezmi
mervesglm serpilctn bebek ilk doğduğunda kendini bilmiyor ki mama beğenmemezlik yapsın. Ben bebelac kullanıyorum aptmail çok şişiriyor bebekleri ve fazla kilo alıyor. Humana hakkında bilgim yok.
mrs_elisah serpilctn yani ben hipp vermiştim ağır geldi sanırım kızım prematüre idi hepsini kusuyordu içtiği gibi. Sonra aptamil e geçtik.
serpilctn mervesglm yurt dışında kalıyorum burda aptamil, nestle , humana var hangisini kullansam bilmiyorum sadece birinden başlamak istiyorum değiştirmek istemiyorum o yüzden hangisi daha iyi bilmiyorum
mervesglm serpilctn valla ben salı günü doktora gittim aptamil önermedi ama her bebekte aynı etki etmiyordur belki bilemiyorum. Bebelac gold kullanıyorum ben. Hippte güzel ablam yeğenimde kullanmıştı ve yurtdışında var diye biliyorum bi araştır istersen
Deletedmom727271 ilk oğlumda aptamil kullandım memnundum orada sadece o varsa onu tercih et canım. bebelac gold da çok iyi ama o yok sanırım