Deletedmom_35 Kızlar daha önce evde deneyen var mı ? Yada herhangi bir püf noktası yapmayı istiyorum ama kendime güvenemiyorum. Evde yapınca lezzetli oluyor mu 🤩
Deletedmom7373700 Deletedmom_35 bence ev yapımı daha güzel oluyor ben hep nefis yemek tariflerinin verdiğine göre yapıyorum
cigdem4154 Deletedmom_35 valla 1 kere eşimin iş yerine gönderdm patronu her hafta malzeme alıp gönderiyo yapar mı yenge diye 😀😀
Edadrmz Deletedmom_35 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/tam-olcusunde-trilece-tarifi-bu-tarifi-kacirmayin-videolu/ ben hep bu tarife göre yapıyorum canım cok güzel oluyo🥰
Deletedmom7373700 Deletedmom_35 tutuyor canım. Ben bilmediğim her şeyi evlendiğimden beri ordan bakıp yapıyorum 2 senedir o kadının tarifinden yaptığım hiç bişeyde sıkıntı çıkmadı hepsi tuttu valla 😂
cigdem4154 Deletedmom_35 chef şemse var youtube de trileçe yazınca 3. Sırada ben hep onun tarifiyle yaparım artık ezberledm o ayrı tabi de ordan bakabilirsin çok güzel tutuyor 😊
Babytwopro Deletedmom_35 kekini çok az malzeme ile yapıyorsun zaten canım süt ve kremayı karıştırıp döküyorsun ben karameli hazır kullanıyorum 101den alıyorum üç sefer falan çıkıyor büyük borcama 😉
Tubamommy Edadrmz canm bende şimdi bu tarife göre yaptım kremşanti almayı unutmuşum krem şantisiyle karamleini sabah koysam üzerine olur mu
Sumiire Deletedmom_35 birkere yaptım bidaha töbe ettim aşaması cok fazla birde aşırı süt krema süt krema yani baydı beni
ZMM8888 Deletedmom_35 hep yaparım çok güzel oluyor birebir aynısı hatta ev yapimi daha güzel oluyor internette herhangi bir tarifle yapabilirsiniz hepsi birebir tutuyor
bayanukuslu Deletedmom_35 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/trilece-tatlisi-videolu-anlatim/ bende bunu yapıyorum canım güzel oluyo ☺️
funnymummy Deletedmom_35 bende Nermin yazılıtaşın tarifi ile yapıyorum çok güzel oluyor tek olayı sabrrdip beklemek 1 gün de dinlendirirsen tadına doyum olmaz 😋
Erva94 Ben her seferinde farklı bi tarif denerim hepsi de gayet güzel oluyor,ama en önemlisi karamel bence sakın hazır kullanmayın evde yapılan karamel bi harika oluyor. Bir de mutlaka bi gece beklesin dolapta bekledikçe güzelleşiyor 😋
Afraaaa Deletedmom_35 bence hazirlardan daha da güzel oluyo karamel sosunda zaten iş onu tutturdun mu gerisi kolay😻