Pamukcukk Bebeğim 3 günlük 2 gündür kendini yırtarak ağlıyor uykusu en fazla 15 dakika uykusuzluktan kendimi kaybetmeye başladım. memeye saldırarak emiyor ayrıca sağıp veriyorum gazı mı var Acaba aç mı kalıyor ek mama mı versem ne yapsak bilemedim
iremss Pamukcukk doktor ya da aile hekimliğinde kilo kontrolü yaptırın daha çok küçük gaz olması minimum ihtimal aç olması daha yüksek ihtimal
AysunUgur Pamukcukk ilk 1,2 hafta ağlama sebebi genelde bebeğin aç olmasından kaynaklı olduğunu okumuştum canım, gaz problemi daha sonra çıkıyormuş, varsa danışabileceğin bi doktor bence ondan bilgi al daha sağlıklı olur
Tazee-annee Pamukcukk memeye saldırarak emmeye calsııyosa ac kalıyodur büyük ihtimal sütün yaglı olmayabilir doyurmuyo olabilir benimde öyleydi kızımda mama takviyeside yapıyodum mama içtikten sonra karnı doydugu için cok rahatlıyodu
zeylifestyles Memeye saldırıyorsa aç demekki bebek. Siz emiyor sanıyorsunuz ama belki sütünüz az geliyordur tam doymuyordur. Sagdiginizda çok geliyor mu süt? Bide hemsirenize danışın yada.doktorunuza.