dilruba11 gebeliğim in 7. Haftasından 40. Haftasına kadar bende oradan muane oldum banada çoğunlukla baştan savma geldi ama evim yakın olduğu ve diğer hastaneler çok uzak olduğu için başka çarem yoktu ama bilinki yatış yapıldıktan sonra sizinle ilgilenen ekip ne polikinlikteki doktor lar gibi nede acilde ki doktor lar gibiler çok ilgililer odalar 2 kişilikte var tek kişilikte tamamen şans meselesi ben 2 kişiliğe denk geldim ama öyle ki 2 kişilik odada bile 2 televizyon 2 buz dolabı herşey den 2 tane olduğu için eskisi gibi yüz göz olup Bi şeyleri ortak kullanmak zorunda kalmıyorsun (tavsiyem 2 kişilik odaya gelirsen ve cam tarafı boşsa o tarafa geç daha rahat olduğunu göreceksin :))
Koridorda yürüyüş yaparken farkettim kapıların dışında hastaların ismi yazıyor ve bazı tekli odalarda suriyeli ler bile vardı ne kadar bi tık zoruma gitmiş olsada tamamen şans meselesi yani tekli oda ayrımcılık yok bunu anlamış oldum.
Ameliyattan sonra odaya gelir gelmez annem güvenlik ile konuşup hemen eşimi yukarı aldı eşim gelene kadar bebeğimde geldi 20 dk kadar durdu sonra güvenlik geldi götürdü eşimi. Refakatçi ye kart veriyorlar o o kartla istediği saatte istediği kadar inip çıkabiliyor. Bide bebeğinin ve senin koluna Bi bileklik takıyorlar bebeği kapıya yaklaştırdığın anda bile 2 güvenlik hemen gelip bebeğin nerede kim çıkarttı niye çıkarttı diye hesap soruyor. Hatta bebeğin Bi testi vardı onun için hemşire kontrol odasına çağırdı meğer bebekler çıkarken hemşirelerin sisteme girmesi gerekiyormuş bebeklerin çıktığını ama sistemmi bozulmuş unutmuşlar mı ne hemen güvenlikler akın etti alarm öttü ve koridor kapıları kilitlendi yani bebek kaçırma olaylarına karşı çok hassas lar. Hemşireler felan çok tatlı senin doğumun nasıl olucak bilmiyorum ama ameliyat sırasında başımdaki hemşireyi çok darladım ama ona rağmen çok güzel ilgilenip sabırla sorularımı cevapladı doktor olsun kat hemşireleri olsun hastane nin temizliği olsun yani gerçekten çok memnun kaldım tek sorunum yaşadığım ağrılardı. Aklıma gelen bunlar başka sormak istediğin bişey varsa cevaplarım