Mouradi bebisimveannesi Yook canım bacaklarını kapamıştı öğrenemedim off sabrım taştı 😂 ayy ne güzel öğrenmişsinn 😍 prens mi prenses mi ? 😍
Askiletotomsu Yldzalra alışverişe başlamadım İkili üçlü test yaptırmadım Detaylı USG ye dün girdim ☺️☺️☺️
Askiletotomsu Yldzalra sağlık ocağında kan ve idrar veriyorum zaten Tetanoz asımi oldum 4 haftaya şeker yükleme tarama olacak Alışveriş için bence bizce erken
Elf94samur Bende yavastan basladım ikili testi yaptırdım üçlü testıde yaptırdım simdi ayrtıntılıda onada gün aldım hayırlısı olsun herkez için
Nsrn1 Hamile olduğumu öğrendiğimizde eşimle mağazalarda gezerken başlamıştı bir şeyler almak istemeye özellikle akülü araba bakıp duruyordu ben de daha cinsiyeti belli bile değil 10 haftalık daha dediğimde bence erkek olur alalım hem kız olsa akülü arabası gene olacak ben bunu alayım diye tutturmuştu 😄😄
bebisimveannesi Mouradi sagol insllah seninde en kisa zamanda belli olur Allah bi sancida kurtarsin hepimizi😂
Karelinannesi Yldzalra alışverişe yeni yeni başlıyorum. Sağlık ocağına gittim tetanoz aşısı için 21+0 da ama 27. Haftada yapılıyor dedi yapmadı daha önce hiç yaptırmadım yani hamilelikte. Bazıları 3 kere oluyor bazıları 2 o yüzden anlamadım yani o farklı konuşuyor o farklı. Kendi doktoruma randevuma daha 2 hafta var onu bekliyorum bakalım
bebisimveannesi Karelinannesi bana 21. haftaya gun verdi suan 20. haftadayim haftaya gidicem sana asi karti vermedilermi canim
Mouradi bebisimveannesi İnşaAllah canım ya öğrensem artık bide gitti 24 haftamda gidicem o zamana öğrenicem düşün 😅 Ayy ne güzel duaa Amin canım Aminn 😂😍