Goncanur Selamlar kızlar ikili test için kan verdim bugün tahmini kaç gün içerisinde çıkar sonuçlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
NslhnAltun5580 Goncanur devlette girdim bende 2 hafta dediler. kan sonucu e nabıza düşmüş hatta ama detayını göremiyorum doktor bakacak artık
Pinarrrakyol Goncanur özelde yapılınca hemen yapıyolar bana 5 gün dediler 2 gün sürmedi e nabıza düşmüştü ama detayını göremiyorsunuz
Edabykl Goncanur e nabizdan surekli kontrol et ben devlet hastanesine gidiyorum sonucum 3 gune cikti alip gosterdim hemen
Minnoss_hatun_ NslhnAltun5580 Benimde verdiğim gün gözüküyor ama detaylar gözükmüyor 10 günü gecti vereli galiba e nabiza geç düşüyor 🥴
Edabykl Goncanur cikiyo ya bir kaç güne bende surekli baktim ciktigi gibi gidip alip gostermistim sonucumu 😂
ikicocuklubiranne Goncanur kan sonucu 1-2 hafta içerisinde çıkıyor. Ultrason sonuçlarını da genelde doktorlar bakarken söylüyor
ikicocuklubiranne Goncanur daha detaylı bir araştırma olduğu içindir herhalde. Kültür testleri gibi onlar da 3-5 günde çıkıyor ya.