Extreme34 Arzum6327 yaa 29.haftaya kadar haftasiyla hep uyumluydu,rahim ağzı kısalığından erken doğum riski başladı.Ciger geliştirici iğne yapıldı.O zamandan beri istirahatteyim.Seker hastasıyım diyetle gidiyoruz gebeliğin başından beri hersey yolunda o anlamda ama bu kilo olayı insan üzülüyor.Kendim de hala hamile kaldığım kiloya gelemedim.Hep protein ağırlıklı besleniyorum ve sağlıklı besleniyorum anlamadim gitti😓
dunyambebgim Extreme34 kilolu olunca sağlıklı veya kilosu az olunca sağlıkliksiz anlamına gelmiyormuş ama işte insan illaki kafaya takıyo en azından biraz daha alsin diye anlıyorum sizi
dunyambebgim Eylemdog bende 1 hafta sonra tekrar gideceğim en azından 3 kg olsun diyorum ama o da alırsa o da var
Gokakintt Eylemdog bende aynı haftalarda gittğimde böyle cıktı. Ama bir hafta daha gittiğimizde muhtemelen 300 gram alır dediler pazartesi kontrolüm var
Extreme34 dunyambebgim evet biliyorum ama 29.haftamdan beri erken doğum riskim var bir de bebek minnacık olunca kabus gibi oldu.
dunyambebgim Extreme34 inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız küçük doğan bebekler daha çabuk toparlıyor diye biliyorum bizim bi tanıdık 40 haftada 2200 doğdu bebegi ama doğumdan sonra şu an da maşallah baya kilolu
Emine_47 FFunda00 bende 34 haftaligim yemek yiyemiyorum bulantidan yanmadan 2 kilo bebek ama gelisimi geride dedi dktor 32 haftalk gozuktu ultrasyonda 5 mayista doguma alcaz dedi zayif diye korkuyorum birsey olur diye sizce kilosu normalmi
Emine_47 Extreme34 bende 34 haftaligim ayni sizinle kilosu doktor suyu az gelisimide 10 gun geriden geliyor dedi dun cok kotu oldum hastanede dogumada erken alicakmis :/
Extreme34 Emine_47 havuç suyu falan icseniz ve bol su,burda hep bunların suyu cogalttigini okudum.Saglikli olsunlar kilo doğunca alırlar sabır edelim,dua edelim,güzel olsun hersey hepimiz için 🤲😌
elf0 dunyambebgim yok çok şükür girmedi 2 nin üstünde olunca girmiyo diyolardı bana şimdi 2 buçuk yaşı gördük bile 🥰