dunyambebgim Bugün 35+6 bu gece 36 oluyorum bebeğin kilosu 2800 sancilarim var doktor 1 hafta daha dursa iyi olur dedi 2600 de doğabilir dedi kg eksik mi doğuyor söylenen kg dan
Mercimek2 dunyambebgim bence normal 36+5te 3200 benimki ama önden gidiyor bence sizinki haftasıyla uyumlu
Suleermz dunyambebgim normal gibi geldi 34+2 de 2390 dendi bize 2 haftada ortalama 400-500 gram falan alsa anca zaten 100-200 Gr oynuyor diyorlar 1 hafta daha durursa 2900-3000 olur çiğ badem süt muz kaşar peyniri kefir tüketmeniz daha hızlı kilo aldırıyor deneyin derim
Arzum6327 Son hafta çok hızlı kilo alıyorlar.Sağlığı yerindeyse çok dert etmeyin.Geçen hafta 36. Haftaya girdiğimiz gün 2700 gr dı.Bir hafta sonra 3100 gr oldu.Hızla kilo aldı.
dunyambebgim Arzum6327 son haftalarda alınıyormuş ama sancilarim var ondan tedirgin oldum haftasını doldursa alır ama
Mercimek2 dunyambebgim ben hergun 2 bardak süt içiyorum pekmez mutlaka yiyorum peynir kaşar muz bunları günlük hergun tuketyorum ama biraz genetik oluyor bu işler eşimde bende iri insanlarız benim doktorum öyle söylemişti
Ferii95 Benim 36+3 de 2650 gr. Sizinki gayet normal bence. Ben neyim ki kızım ne olsun diyorum 😀 çok kilolu olmasına da gerek yok bence. Doğuma kadar 3 olsa ya da yaklassa yeter 🙂 sağlıklı olsunlar da kilo hiç sorun değil
muallimehnm Suleermz 34+3de gittim 2400 dedi doktor, haftası ile uyumlu dedi ama, sanki az geldi bana🙄
FFunda00 dunyambebgim hayir canim ben ilk kizimda yemek yiyemezdim hic 2 100 gram doğdu ikinci kizimda baya yedim 37 de dktr 2 800 gram dedi 3 kiloya aliskinlar ya zayif dedi bana 3 4 gun sonra dogum yaptim 37 6 da 2 kilo 80030 gram dogdu yine iyiydi kizim ilk kizima nazaran denilen kilo doguyor bebk genelde kizlar 37 de dogarmis ikisise 37 de dogdu benim simdi yine hamileyim bisey yiyemiyorum Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin
Emine_47 FFunda00 bende 34 haftaligim yemek yiyemiyorum bulantidan yanmadan 2 kilo bebek ama gelisimi geride dedi dktor 32 haftalk gozuktu ultrasyonda 5 mayista doguma alcaz dedi zayif diye korkuyorum birsey olur diye sizce kilosu normalmi
kuzeymomsss dunyambebgim benimde 35+1ken kontrolüm vardı nstye bağlandım sancım çıktı 1 cm açılmam varmış 29una gün almıştık doktorum beklemeyedebilir dedi doğum kanalındaymış. Şuan 2840 gram ebede doğsa da bir sıkıntı olmaz diyor ama çok üzülüyorum en azından 37ye kadar durur inşallah
dunyambebgim kuzeymomsss benimde aynı şekilde 1 cm acilmam var ve kafasi çok aşağı inmiş kanalda doktorum da 1 hafta daha dursun dedi 37 olsun en azından diye
Zehracan114 dunyambebgim Bizimde 35+5 te 2800 gr bencede normal şuan 36+2 deyiz ve bebek kanala inmiş son haftalarda hızlı kilo alıyorlar korkmayın🌸