Zumry66 Xxz aynen morelimi bozdu sağlıklı olsunda tek dileğim bu RABBİM herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah
ebrusrkn Benim kızıma 39 haftayken 3.900 dediler 40.hafta doğum yaptım 2900 dü sağlıklı olsun zayif olsun onemli degil caninizi sıkmayın 1 ayda 1.5 kilo almisti dogduktan sonra en onemlisi saglık
Zumry66 ebrusrkn aynen sağlıklı olsunlar yeter tek dileğim bu ALLAH’IM herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Zumry66 Extreme34 sende üzülme kardeşim inşallah herşey yoluna girer tek duamız sağlıklı olsunlar yeter
Seherdogan47 Zumry66 onlar anlayamıyor bazen. Yengeme çocuğun baya büyük gelecek çok önde dendi ama ufak geldi. Aynı sekilde de arkadaşıma da bebeğin 2 hafta önde dedi ama çok zayıf çıktı. Yanılıyorlar yani bazen
Zumry66 Seherdogan47 aynen şimdiki doktorlar hep aynı şeyi diyor güvencim hiç kalmdı ki valla üzüp gönderiyorlar bizleri
Nurakin077 Zumry66 öyle öyle sakın takma kafana ben dua ediyorum 3 kiloyu geçmemiş için normal doğum istiyorum İnşAllah 🙏 korktuğun için
zeynepp1 Zumry66 bemce doktorunuz saçmalamış benim bebegim 34 haftada 2,100 gr dı ama doktorum kilosu iyi dedi ne ileride ne geride dedi sizinkide gayet uyumlu içinizi canınızı sıkmayın lütfem