izobellaaa-_- Hatırlayanlar vardır belki amaaaa kızım değil oluşum olacakmışşşşş 😃❣️😹😹 @3babymom @Deletedmom_110 @Pelin06 Belli olunca söyle diyenler buyurun😇🥰😂
Kizilkafaa izobellaaa-_- Hatta ben elbiseye bayılmıştım, hemen sayfayı istemiştim sizden. Sağlıkla kucağınıza alın❤️
izobellaaa-_- Demirssmomm 6 aylık halasının kızına verdik sıpasındaaa giyecekkk neye niyet neye kısmet 🤣🤣❣️
izobellaaa-_- Elilar2225 sorma canım erkeği öğrenir öğrenmez şimdi bu elbiseyi giyemicek mi diye aklıma gelmesi 🥰😃
Elilar2225 izobellaaa-_- ben de cinsiyetini öğrenince o güzelim kıyafetleri giydiremicem erkek bebeği süsleme falan olmuyo diye üzülmüştüm açıkçası 😂
izobellaaa-_- linamom ayyyy tam hatırlamıyorum dur eski gönderime bakıp atayım orada elbise linkini çok isteyen oldu😃
annesinin_beybisi izobellaaa-_- evet çok tatlı baksana ama biraz sinirli kızgın bir ifadesi var annesine kızdı herhalde kız elbisesi aldı diye😸😀
izobellaaa-_- TBeyza yok canım ben hiç sormadım kız hissediyorum bugün 15 haftalığız doktor 99 erkek dedi 🥰😹
izobellaaa-_- Kizilkafaa gittiğim doktor ünlü ne dediyse çıkıyormuş ona göre gittim kemiğinden anlıyormuş 😹😹