1122334455 Bscicek anladım canım safra asit değerlerinde önemli baktır bakalım orda da belli oluyor gebelik kolestazi olup olmadığı
Bscicek 1122334455 doktorum sonuclarnirnal muhtenelen gebelikle alakali degil demis,safra asidi testi istememis bilmiyorum ne olacak yaa
Bscicek 1122334455 siz safra asidini yaptirdiniz mi o da kandan mi bakiliyor hemen sonuclanir mi,yarin sabah laboratuvari ariyip haptirmaya gltcem ellerim ayak tabanlarim kasiniyo bense 35+5 im ve bu cocugu gercekten istiyorum tam bir sene once 3 yasinda jizimi kaubettim o yuzden kirkuyorum
2107 1122334455 benim ağrılarım da var doktor 36haftada gel nst bakıcam ala da bilirim hazırlıklı gel dedı olursa 1hafta kuvezde kala bilir dedı inşallah sacım cıkmaz da bekler kızım
1122334455 2107 inşallah beklesin lütfen erken gelmesi çok zor insan çok korkuyor ama önceliği sağ salim doğması kucağımıza gelsinler de varsın kalsınlar ne yapalım 😞🤲
1122334455 Bscicek 3 güne çıkıyor canım orda net belli olur kan testi veriyorsun yine özel dede yaptırsan devlette de 3 gün içinde çıkıyor birde sağlık ocağı bu testi yapmıyor 😣 inşallah birşey yoktur da sağ salim kavusursun bebeğine inşallah 🤲 aynı haftadayiz aslında seninle beni haftaya doğuma alicak iste büyük ihtimalle bu cuma belli olucak riske atmıyorum öyle bir kaşıntı ki sadece ayak tabanıyla kalmıyor parmak aralarim ay Allah’ım oynar eklemli her yerim felaket kaşınıyor ve ben 5 doz ilaç içiyorum Canim kaşıntı hapim var ona rağmen kontrol altına alınamıyor değerlerim bu yüzden korkuyor doktor ve riske atmiyor 😞🤷 yeter ki sağlıkla kavusalim evlat acısı zor bende kaybettim bir evladı mi şükür ki 6 yaşında bir kızım daha var 🤲 rabbim onlara uzun ömürler versin inşallah çok istediğim hiç birşey olmaz benim o yüzden hiç bir zaman çok çok istemem çünkü olmuyor 😞
Bscicek 1122334455 safra asidine baktirdim 2 saate cikti,0 ve 10 arasibdaymis referans benimki <5 normal mi sence
denizz934456 Ben 36+4 de doğum yaptım, bir gün küvezde kaldı, ciğerlerinde su kaldığı için nefes alırken zorlanıyordu. Bir günde çıktı. 🙏 3140 gram, 47 cm doğdu. 🙏
1122334455 denizz934456 ay bende hemen hemen o haftada doğum yapacağım canım 34 haftalıkken 2500 idi kilosu tahminimce 3000 kilo gibi doğum olsa ki ilk kızım 2600 doğdu çok şükür girmedi 1 gün bile kalsa razıyım yeter ki sağlıkla doğsun evime alıp sağ salim götüreyim 😞🤲
1122334455 Dilosce ilk gebeligimde vardı kaşıntı şeklinde başladı sonra testlerle anlaşıldı ikinci bebeğim olucak hamile kaldığından beri kan veririm her ay yüksek çıkıyorsa 2 haftada bir çok yüksekse her hafta ki şuan her hafta veriyorum 🤲 haftaya doğum olucak kısmetse bakalım rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲
1122334455 Bscicek 2 saate safra asidi çıkmaz özel hastanelerde bile 3 günde çıkıyor diğer testlerini vermissindir 🤷 yükselme ihtimali var tam ortada ama sen yine de moral bozma canım Allah’tan ümit kesilmez çok şükür ki rabbim kolaylığını veriyor
oztrk14 1122334455 benim kızım 36 da doğdu kilosu 2750 idi kuveze girmedi şuan erken doğum riskim var allahın izniyle 36 ya az kaldı doktorum korkulacak bişey kalmadığını söyledi
1122334455 oztrk14 ay Allah’ım inşallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize ❤️ inşallah bizde sağ salim kavuşuruz en son gecen hafta gittim 2500 kiloydu haftaya alırım diyordu 😱 3 kiloya yakın doğar tahminimce fakat kiloyla alakalı değilmis cigerle alakalı imiş 😞 rabbim nasıl kararladı ise öyle olsun hayırlısı inşallah 🤲
1122334455 Bscicek ya 😳 çok şaşırdım normalde 3 günden aşağıya çıkmıyor çünkü nereye sorarsak öyle dediler bilsem bende bir güne çıkan yerde yaptırirdim o kadar bekledik ilaç ona göre yazıldı çünkü 😞 sen kendini kontrol altına al canım kaşıntının dozu arttıkça git karaciger emzim testi ver ona göre ilaç başla asla ve asla boş bırakma canım onemli bir konu 😣 sağlıkla kavuşun inşallah 🤲
oztrk14 1122334455 2 doz ciğer geliştirici yapıldı hayırlısı olsun hakkımızda sağ Salim kavuşalım hepimiz inşallah
Miiiii 1122334455 ben 35 te dogum yaptim suyum bittigi icin 3350 dogdu kuvoze girmedi ama oncesinde cigee gelistirixi igne oldum iki doz bide doktorlae hersey bebehe bagli diyo genelde
1122334455 Miiiii sağlıkla büyüsün banada bu hafta yapar muhtemelen ama bebise bağlı herşey canım sağ salim dogsunda yavrum gerisi Allah’ın takdiri 🤲