Demetarga Herkese merhaba 5 martta bebeğimin kalbi durduğu için düşük yapmıştım ve bugün test yaptım pozitif çıktı , tabiki dünyalar benim oldu ama korku da var içimde tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım diye ? Bana dua edin güzel anneler 🌸🌸🌸
Si-bel Demetarga keşke biraz zaman geçseydi rahim toplanmasına hamile kalmak riskli en az 3 ay doktorlar öyle demişti bana hayırlısı ile alın kucağınıza insallah
Pemberuya Demetarga hayırlı olsun canm çok sevindim 😍 kürtajdan ne kadar süre sonra korunmasız ilişki yaşadınız bende düşünüyorum ama korkuyorum bide Enfeksiyon riski vs de oluyor ya bu zamanlarda
Bebegim00 Demetarga Bende ilk bebeğimi 12.haftamda kalp atışını duyamadık. Kürtaj oldum doktorum 2.5 3 ay korun en az 2 kere adet gör üstüne rahmin toparlansın dedi bende 3 buçuk ay sonrası tekrar hamile kaldım şuan 7 haftalığız inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım bütün hamile kardeşlerimle beraber. İnsanın içinde o korku yer ediniyo herşeyden korkuyorum şuanda bende. Annemin 5 düşük vardı benim genetik kan pıhtılaşma öyküm varmış annemden o yüzden ilk gebeliğimde düşük yapmış olabilirsin dedi doktorum şuan 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıcam. Kalbini gönlünü ferah tut Raabbim nasip ettiyse alırız kucağımıza inşallah ♥️
GamzeBaz Demetarga korkma bnde gecen yıl mart ayında kürtaj oldum Nisan da hamile kldm oğlum doğdu bıle saglıkla glsn minik hemen doktora gt canım 😊
Hsrt3 Bende bugün kurdaj oldum çok zor 😭 rabbim tekrarını bize yaşatmasın rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize rabbim en yakın zamanda banada nasip etsin inşallah seninki de sağlıklı gebelik olur inşallah aynı şeyleri yaşamayız
Pemberuya Hsrt3 Kuzum çok geçmiş olsun zor biliyorum bende 25 matta maalesef kürtaj oldum kalbi durdu ilkti bbegim ama zamanla hafifleyecek❤️
Demetarga Hsrt3 gerçekten çok zor yaşamayan bilemez rabbim yardımcın olsun inşallah tez vakitte tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın 🤲🤲🤲
Htccprz Si-bel bu eski bir bilgi artık böyle söyleyen doktor çok az rahim kendini toparlamasa gebelik gerçekleşmez zaten
Demetarga Pemberuya benim o sürecim çok kötüydü iki hafta her gün ağladım ilk adet günümü bekliyordum tekrar olmasaydım kötü olacağımı biliyordum rabbim nasip etti inşallah bugün doktora görüneceğim sadece evde test yaptım kesin sonuç mu bilmiyorum
Bsragrkan Pemberuya aynı zaman da yapmışız.. 11+5 di benimde 23 martta kalbi durduğu icin kürtaj oldum adet oldun mu canım? Ne zaman düşünüyorsun gebelik
Demetarga Pemberuya kürtaj olmadım kendiliğinden düştü ve doktorum beklemene gerek yok dedi. Korunmadım ama dikkat ediyordum adetimi beklerken bunu gördüm 🥲
Dilarakr Pemberuya bana doktorum 2 hafta ilişki iki ay korunmasız ilişki yasayı koymuştu ama bazı doktorlar 1 ay adet gördükten sonra yapabilirsiniz diyor ve 1 kayıp sonrası bebekler daha saglıklı oluyormuş inşallah hepimizin öyle olur
Pemberuya Bsragrkan Ah😪 valla bilmiyorum ki 20 gün geçti korkuyorum Enfeksiyon olmasın diye de henüz hiç deneme olmadı çünkü kürtaj oldum vakumla düşmedi bebek kalbi durmustu 🤷 ama bugün mfk dinledim videosunda biri düşük yapmış hemen adet olmadan hamile kalmış o da diyordu düşük sonrası ilk 3 ay hamileliği seviyorum diye. Bazen diyorum 1 sene beklesem mi ama onda da sonrasinda sorun çıkabiliyormus hamile kalamama gibi Allah korusun 🤦. O yüzden bende tekrardan denemeye başlayacağım. Ama 40 gün ilişki yasaklandı
Bsragrkan Pemberuya Pemberuya canım benim kendi doktorum bir adet gör hemen dene dedi. İliski 2 gün yasak dedi bende vakumlu kürtaj oldum baska özel doktora gittim o sa 3 ay düşünme sakın dedi. Devlette gittim o da adet gör dene dedi. Ve genetik test istedi. Pazartesi günü verdim testi . Benimde 24 Gün bugün. Bakalm ne zaman adet olacagım.. 40 gün neden iliski yasak dedi. Ben daha hic denemedim iliski ama eşim de burada yok yarın gidecektim eşimin yanına. Korkuyorum adet olursam denesem aynısı olur mu olmaz mo beklesem mi diye … bir de diyorum kötü kötüyü çeker.. allahım yardım etsin
Brlbby Pemberuya Düşük haftanız erken dönemde gerçekleşmiş doktorunuz aksi bir şey söylememişse bence 1 yıl beklemeyin, ilk düşük sonrası ben 7 ay kadar bekledim sonrasında düşükler tekrar etti ve süreç uzadı bir hayli maalesef
Pemberuya Bsragrkan Aslında bana dr değilde hemşire böyle 40 gün dedi ama bakıyorum kimseye de bu bilgi verilmemiş acaba kürtaj dolayısı ile mi öyle dedi bilemedim kuzum🤷
Pemberuya Dilarakr inşallah ya bide moralde çok önemli ben çok aşırı pimpirikleniyordum aman ilaçları içmedim etmedim bebeğe bişey olur vs halbuki o vitaminler bebek için zaten biraz rahat olmak lazım sanırım 😒