Eclinass Nasıl geciyo gününüz sert hissediyomusunuz bebenin hareketlerini ben uyuyamiyom donemiyom 🥴🥴 kasiliyo içerde toplaniyo bazen sizdede oluyormu bacılar
kuzeyinannesiiiii Eclinass 35+5 evet bir anda karnım cok aşırı sert oluyor ve hareketleri vurmaları sert oluyo canımı acıtıyo uyuyamıyorum ayrıyetten sancılar başladı mide yanmaları berbat hem makatta hem vajinada zonklama yasıyorum biran önce dogurmak istiyorum artık😂🤦♀️
Beyzanrr Eclinass 35+5 ara ara genital bölgede bıçak saplanır gibi ağrı giriyo bi süre sonra geçiyo bi yere toplanıyo sertleşiyo karnım sonra geri sakinleşiyo eskisi gibi hareketli değil ama yine de hareketli yeri daraldı artık galiba😅Allah yardımcımız olsun bebeklerimize sağ salim kavuştursun
kuzeymomsss Eclinass 35+3 haftalığım. Bebeğim doğum kanalına girmiş sancılarım çıkıyor açıklığıma baktılar ve baktıklarından beri ağrılarım olmaya başladı. Doktorum da her an gelebelir dedi. Benim için biraz zor geçiyor yani😔
Bscicek Evet bnmde cok agir geciyor,sanki alttan bicakla batiriyolr zor yuruyorum Allah yardimcimiz olsun