Cakmaafrodit Kızlar kayınvalidemin ismi, birbirimizi çok severiz ve hiç kızı olmamış bende dedim ki senin adını vereyim oda kabul etti yanına ek isim arıyoruz bir atsanız olmaz mı?
Tomrishatun Cakmaafrodit derdine hariç Mina lina olsun çocuğun okulda dalga konusu olacak derdine diye sen yine kaynanani sev ismini koymak zorunda degilsin
Eclinass Cakmaafrodit ben koymam alır 👊👊 🤣🤣🤣🤣 rahat hareket edemiyom deyince ben 7 tane doğurdum diyo ozellikle oğlunun yanında şıllık sen alismissin Patos gibi çıkarmaya diyecem olmuyo valla bu karı beni tahrik edip duruyo 😅😅 kendiyle beni kiyasliyo sünepe
Cakmaafrodit Deletedmom_30 hahaha Allah seni ne yapmasın kız 😂 bizde kayınvalidemin aşkı başkadır 😃😃 cidden çok severim
Deletedmom_30 Tomrishatun kadin koymak istemis koymus kaynanasi zorlamamis zatenn okulda dalga konusu olacak deyip siz dalga geciyorsunuz cocuk musunuz?
Cakmaafrodit Deletedmom_30 iyice dalga konusu oldum ühühü 😂 ama olsun kalbi güzel olan bütün kayınvalidelere benim gibi gelin nasip etsin hiç aşağıda kalamam 😂😂
Azizinannesi2 Cakmaafrodit valla bende kaynanamı seviyorum bazı huyları haricinde inat olarak adını koymadım 😂😂😂
Cakmaafrodit Deletedmom_30 kız ona bakma sen Fatıma ismine de çarşaflı yorumu atan insan o çok takılma doktor kendi haline bırak dedi 😂😂
2345hafsa Deletedmom_30 bende geçen gün ravza ısmını sordum kadın dıyor okulda ranza derler yahu bu cocuk okulda yaşıcak degıl ömrü boyu okulda gecıcek degıl onemlı olan anlamı zaten bıde gülücük atmıs kendı kaç yasında dalga gecıyor okulda geçerler dıyor boş ınsanlar gerçekten
Deletedmom_30 Cakmaafrodit aanaaa daha neler 🤦 ya fikrini soyleyebilir acaba bu derece kirici degil 🤦
Sumiire Cakmaafrodit bi an vanilya olmasından şüpelendim baktım tarihi eski 😂😂 geldi bitane daha ifrit dedim kendi kendime
Cakmaafrodit Eclinass ahaha 😂😂 yok be tamam arada deli Dumrul gibi atar lafı ama içn de birşey yoktur çabuk yumuşar kalbi biz 8 senedir beraberiz ana kız gibiyiz her sıkıntımız birbirimize paylaşır anlatır beraber ağlar güleriz sıkıntımız da olur ama oda normal yani kendi anamızla bile oluyor 💁♀️
Cakmaafrodit Sumiire yok vallahi billahi 😂😂 kız ikimizin şanı İstanbula yayıldı nasıl duymazsın kayınvalidemin gittiği heryerde gıbteyle anlatır hıhh
Ayss344 Cakmaafrodit kuzum yanlış anlama sevmek ayrı bir şey de tabi saygı duyarım ama hoş bir isim değil 🤦♀️ Kendim de babaanne ismi alıp eski isim taşıyan biri olarak zorluk çektim . İşin doğrusu ismimi hiç bir zaman sevmedim ve annemler kızdım hep. Çok hoş isimler varken neden böyle ağır bir isim veriyorsun ki? Dürdane ismi oldukça demode onun yanına modern isim koyunca da çok Garip oluyor . İlla koyacaksan tek koy bence. Ama kesinlikle güzel bir isim değil 🙏
Cakmaafrodit Ayss344 bende tek düşünüyorum ama bir ihtimal ek isimle nasıl olur flan diye de yorumlamıyorum değil
Eclinass Cakmaafrodit bende çok severdim oda seviyo sanardim amoooowww ne sevmesi ne sevmesi yaprak koydum oraya 5 kilo bidon canım çektikçe beraber sarak burda yiyek dedim karı onu tut sen kızına ver yaaaa hatta post açmıştım 😅🤣🤣
Cakmaafrodit Eclinass arada oda yanlış şeyler yaparda büyüklük bizde kalsın aşko fazla uzatmamak lazım 😃 pireyi görünce samanlığı takmamak gibi bir atasözü vardıya o hesap