Oguzhanberraselina Yazlik uzun elbise istiyorum renk renk böyle çiçekli tiril tiril 😁 Bulamadim bir türlü elbise en rahati bence siz neler aldiniz?
Edadrmz Oguzhanberraselina yaa ben 37.haftamı geçiyorum bayramda kimseye gidermiyim bilmiyorum ki valla postunu görmeden önce hiç aklımda yoktu bayramlık😂
Bayancorek Oguzhanberraselina Kilo almadığım için stokladığım etiketlileri açarım diyorum zaten bir de kendi ailemle yazlıkta geçireceğim bir yere gitmeyi düşünmüyorum. 🌸🙈
Aysunnn41 Oguzhanberraselina almadım valla bebek alışverişinden bize fırsat kalmiyo zaten herşey pahalı
Yesim619 Oguzhanberraselina valla eşim tunik ve kapşonlu yelek aldı suanlik pantolon da kafama göre bulamadım
Oguzhanberraselina Edadrmz Valla bende çok biyere gitmiyorum annemlere kaynanamlara ama insan şık olmak istiyor 😍 magazalara baktim çok birsey göremedim 😁
Edadrmz Oguzhanberraselina yaa hamile kıyafetleri vasat zaten bende bi bakıyım dedim sonra baktım öyle olmıcak beğendiğim kıyafetleri 1 beden büyük aldım hep😂
Grayworldinsideme Oguzhanberraselina https://ty.gl/ktxwdp6w04 buna bakabilirsiniz. Ben aldım. Siyah deri ceketle güzel bi kombin oldu
Crystal Oguzhanberraselina instagramda mehribai diye bir sayfa var elbiseleri ve tarzı hoşuma gitti çok açık değiller oradan almayı düşünüyorum bende