Tiredmother Kızlar devlette randevu bulmak imkansız gibi, yaptırdığınız ya da bilgi aldığınız yerleri ve fiyatlarını söyler misiniz 🙏
iremo-2 Tiredmother Türkiye hastanesinde 900 tl ye yaptırmıştım ortalama fiyatlar 700-1500 tl arası araştırdığımda hep böyle rakamlar aldım. Ama detaylı ultrason en güzel en özel şey 🥹💓
GamzeNur17 Tiredmother canım ben Gaziosmanpaşa da başarı hastanesine gittim ve herseyine bakılıyor bebeğin ben memnun kaldım
GamzeNur17 Tiredmother evet canim 600 TL idi en son arayıp konuşursan zaten söylüyorlar herşeyi ve hemen randevu varsa söylüyorlar canım renkli fotoğraf ini veriyor CD siyah beyaz fotoğraflarini güzeldi
Tgceetali_08 Tiredmother fatihte özel fatih hastanesinde yaptırdım tam fiyatı hatırlamıyorum 300 yada 370 TL ödeme yaptık diye hatırlıyorum
Elid Tiredmother geçen hafta medikal Park Florya da 700 TL ye Ali gedikbasi na çektirdim. CD vermiyor renkili 3 foto ve çektiği siyahbeyaz bütün görüntüleri verdi
designermom Bezmialem vakıf üniversitesi hastanesi vatan caddesi Mehmet Serdar kütük Prof ve perinatolog 800₺ ye yapıyor kendi doktorum kesinlikle tavsiye ederim