Cansu1- Seymaaogretmenn12 minnoşlar ya vurdukları yerde Gül bitiyor dedikleri bu olsa gerek sağlıkla gelsinler 🥰😍
Havvauslu Seymaaogretmenn12 yarın18 oluyoruz bakalım 16 saydı sanırım hissettim gibi oldu sonrasında hiç hissetmedim
Seymaaogretmenn12 Havvauslu yavaş yavaş hissedersin canım benim genelde sırt üstü uzandığımda mesanemin üst tarafına doğru vuruyor ilk başta çok azdı şuan günde 7-8 kere hissediyorum
Cigdemm1 Seymaaogretmenn12 yaa evet alt taraflarda oluyor genelde hep sol tarafımda hadi inşallah bende kısa zamanda hissederim🥰🙈
Minikeller345 Seymaaogretmenn12 ben 16 haftalığım sürekli sol kasığım ağrıyor dr a gidemedim daha. Bemim içinde normal midir
Seymaaogretmenn12 Minikeller345 benimde o haftalada daha çok ağrıyordu bence normaldir ama ciddi şekilde ağrınız varsa doktorunuza görünün bence
northandmother Seymaaogretmenn12 16 da hissetmeye başladım ama çok nadir böyle hafif hafif şimdi 18+2 yiz daha net hissediyordum ama hergun hergun hareket etmiyor normaldir heralde küçük olduğu için rabbim sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin ❤️
Seymaaogretmenn12 northandmother evet normaldir benim genelde sabah hareketli oluyor son 2 gündür sırt üstü uzandığımda daha çok vuruyor 🤭 aminn sizinde inşallah ♥️
Poyras Bende 19 haftalığım bebişimi hissediyorum da Bide gün içinde bi karnım kasılıyor taş kesiliyor resmen uzanınca geçiyor yada uzanıyorsam yürüyünce geçiyor sanki karnımı tutuyor da bırakmıyor gibi neden acaba magnezyum eksikliğinden dediler de