gizeMutlu Yesim619 valla canım elektirikli var eltim vermişti ama annemlerin yanında doğum yapıcam şehir olarak manuel alırım en kötü doğumdan önce 🤷🏻♀️Valla eksikler çok ama gerekli mi gereksiz mi bir türlü karar veremiyorum 🤦🏻♀️
Damla1995 Aayyssnn suan almana grk yok dogumdan sonraki zamana gore alirsin gerek duyulursa. Ama sutu cogalmak acisindan sagmkta cok iyi.
Rjn21 bsnrd Merhaba ben de 43 günlük anneyim silikon üç kullanıyorum be bebeğim ona alıştı, benim ucumu emmek istemiyor , siz nasıl alıştırdınız memeye, silikonu aramadı mı
bsnrd Rjn21 hic aramadı verdgm gbi tutttu meme ucum çıkınca.ekstra br şey yapmadım.ama slikonla bile olsa yeterki emsin bence dert etmeyn belki buyudkce memenizi tutar🤗
Hzlkaya Rjn21 ben ilk bi kaç gün kaşık biberon kullandım fakat oğlumda dil bağı vardı ve meme tutamıyordu sonrasında da meme reddi yaşamayayım diye kaşık biberon kullandım sonra doktorumuz biberon kullanabilirsin dedi kızımdan kalma avent vardı onu kullandım lansinoh marka süt sağma makinem var onun biberonuyla da verdim bi kaç kere ama ememedi boğuldu o yüzden aventi kullanıyorum ama oğlum eğer çok acıktıysa emerken ağlıyor mama istiyor muhtemelen diye üzmüyorum onu önce mamasını verip peşine emziriyorum meme reddi yaşayacağım düşüncesi bile meme reddi yapıyor o yüzden sağmaya devam edin ve meme teklif etmeyi bırakmayın 💙