Aysun09 Kızlar merhaba ikili test yaptırdım herhangi bir riskim çıkmadı doktor sonuç gayet güzel 3’lü 4 ‘lü test yapıp deşmeye gerek yok dedi ben de kararsız kaldım 3’lü test yaptırmalı mıyım diye
Bayancorek Aysun09 2 li temiz çıkınca benim doktorum da gerek yok diğerlerine dedi, detaylı ultrason var sonuçta daha diye öyle karar kıldık bizde. Yoksa emin olmak için fetal Dna bile düşünmüştüm ama zar zor ikna etti içini ferah tut sorun yok diye. 🌸🤗
Minnacksevdack Aysun09 bizim ikili tarama testimiz temizdi. Dörtlü de beyninde kist buldu mesela. Sonra apar topar detaylıya girdik. Girsen daha iyi olur gibi ama sen bilirsin.
Elvanguzel Aysun09 zaten ikili test önemli risk çıksaydı doktorunuz isterdi sağlıkla doğsun yavrucaklar
Gamzess1 Bizimde 2li temiz çıkmıştı çok şükür bizde aynı kararı aldık detaylıyı kesin istiyorum demişti doktorum oda temiz çıktı şükür 3lü 4lü çok önemli değil ama detaylıya mutlaka girin
Ormanmeyveli Gkoca kendini üzememek moralinin bozulmamasi bebeginin sagligindan daha mi önemli? Bilinmemezlikle benim içim asla rahat etmezdi
Gkoca Ormanmeyveli PEKİ BEBEĞİN DE HERHANGİ Bİ SAĞLIK PROBLEMİ OLSAYDI YİNEDE DOĞURACAK MIYDIN DOĞURMAYACAK MIYDIN
Ormanmeyveli Gkoca Sen doğurmak isteyebilirsin ama yaşamla bağdaşmayan kromozom bozukluk olsa doğurmak istemezdim.
Ormanmeyveli Gkoca Bu zevk renk meselesi degil hanimefendi. Muhtemelen yaşınız da küçük. Ama bence testlerinizi zamaninda yaptirin
Ormanmeyveli Gkoca Benden değilse bile doktordan akıl almanızı öneririm. Ya da biraz daha okuyup araştırın