Ozge_27 NiceNice 36 haftalık olduk bizde doktorum çatın cok dar dedi haftaya tekrar çatıya bakicak sonra gun vericek galiba
Ozge_27 Zynp44 yaaa Rabbım hayırlısıyla doğmasını nasip etsin bebislerimizin heyecan yoktu ama suan heyecanlandım
Filiz123465 İlk hamilelikse 40 a kadar bekliyorlar ama ikinci sezeryandan sonra 38 dem sonra alıyorlar
Filiz123465 GriMavi iyiymiş o zaman benim ikinci hamileliğimde kaşıntım vardı yalvardım doktora erken al diye yine de almadı gününü bekledi ben suan 3. Ye hamileyim doktorum yine 39 u bekleyecz diyor
GriMavi Filiz123465 bende haftasını doldursun istiyodum tam 40 haftalık olsun istiyodum Doktor da biz sezaryeni 38. Haftada alıyoruz dedi Tam tersi yani Doktora ve hastaneye göre degişiyor demekki bu durumlar
Zynp44 Ozge_27 valla bende heyecanlıyım ama sonrası içinde endişeli. Sezaryen sonrasını düşünüyorum inşallah az ağrılı ve kolay atlatırım 🙏 🥲
Den_ls Ben kesinlikle normal doğuramayacağım için sezeryan olacağım . Çatı muanesi bile olamıyorum korkudan bakamıyorlar o yüzden tedbire devam mecbur 🤦🏻♀️ 33+5
Ozge_27 Den_ls çatı muayenesi ben korkarak girdim ama ebe sadece dokundu gibi hissettim hic acı olmadi bende çatı muayenesi yaptiranlar yazabilirmi bu sekilde anlaşılirmi dıştan dokundurmayla
Neva09 Ozge_27 valla benim Dr bakarken baya bi girdi içeri ilişkide okadar zorlanmıyorum başka türlü anlaşılmaz öyle dıştan içi ölçüyolar parmakla