Sumeyyeabdi Merhaba anneler 6 haftq 2 günlük hamileyim 5 gün sonra doktor kontrolm var sadece göğüslerde hassasiyet var baska belirti yok kaçıncı hafta başlıyor genelde ilk oğlumda da hic bulantim miğde yanmam olmadıydı
kahvesever__ Sumeyyeabdi vüctdan vücuda bünyeden bünyeye değişiyor o ben hamileliğimi öğrendiğim ertesi gün kusmalarım halsizlikler başlamıştı 4 ay sürdü
Kucugm1122 Sumeyyeabdi kız boşver ne güzel işte ben oğlumda öldüm öldüm dirildim bulantıdan şimdi bunda 8+2 yim kanamayı saymazsak hamdolsun halsizlik dışında bişeyim yok inşallah böylece gider diyorum bulantı çok kötü oğluşumun hürmetine Allah’ım başlamasın diye dua ediyorum hep sende et
Kubrahsen Sumeyyeabdi ilk hamileliğimde 5. Haftada başladı mide bulantısı kusma hiç bir şey yiyip içemedim kuru ekmek dışında 6 . Ayda geçmişti şu an 5+4 günlük gebeğim 4.haftamda başladı mide bulantısı iştahsızlık umarım uzun sürmez
Sumeyyeabdi kahvesever__ bnde bisey yok yorulunca halsizlik bide uyku hali var sadece oğlqni uyutmak iicn yaninq yatmıştım bnde uyumuşum dün akşam 🙂
kahvesever__ Sumeyyeabdi normal olur onlar ben çok uya kaldım eşim işten gelince kapıda kaldı gitmiş parkta oturmuş kaç kere
Sumeyyeabdi kahvesever__ ya o yle mi sabah bende esimi ise gönderemez oldum kapıyı kapatıp çıkıyor adam uyanamıyorum
kahvesever__ Sumeyyeabdi bende de öyleydi hem mide bulantısı hem baş dönmesi hemde halsizlik vardı sürekli uyurdum 😂eşim kapıda kalırdı akşamları
Sumeyyeabdi Kucugm1122 inslalah olmaz o.zaman diyelim 🙂bakalım 8.ci haftalarda gösterecek mi kendisini😚
Sumeyyeabdi Kubrahsen inslalah uzun sürmez o.zamqn sizinki kqlp sesini duyacağız insalah ilk k3z gideceğim daha doktara
Sumeyyeabdi Kubrahsen inslalah sağlıcakla gelsinler ikinci gebeliğim ama ilkten daha cok heyecanlıyım 😚